Miért van az, hogy nyugaton természetes szépségükben néznek ki a nők, nálunk meg épp ellenkezőleg?
Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva. Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk. A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki.
Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?
Én mindent egyszerű praktikumból csinálok, mert:
1. festem a hajamat, mert őszülök, azért szőkére barnáról, mert így nem látszik benne, hogy minden új hajszálam ősz
2. festem magam (alapozó pl.), mert pattanásaim vannak a kosztól, ami van a városban
3. festem a lábkörmeim és kézkörmeim, mert állandóan koszos vagyok a BKV-tól és a nagyvárostól
Asszem, ennyi. Szerintem milliónyi nő ezért csinálja ezt, nem azért mert "fujj magyar":)
igen, fürdök is, és van nálam illatos/nedves törlőkendő, de így is látszik.
Te buta vagy, mint a föld, valószínűleg egy kelet-mo-i kisváros demográfiai helyzete elől menekültél a jobb világba, ezért nem tudod, mi az, hogy nagyváros és kosz.
Ez nem baj, imádlak! volt egy csaj a szerelem topikban, aki csizmát akar felvenni nyáron. ti vagytok a nap két nyertese kérdés ügyben:D ne hozzalak vele össze?
csak az elsőre kerestem rá: "Channel 4 originally aired the series in the UK with the first episode shown in early 1999. As of August 2009 a double bill of the show airs each weeknight at 10:30 pm on Comedy Central and a double bill airs on Wednesdays from 9 pm on 5*."
Most akkor?
csak összehozlak én azzal a kérdezővel! Ő nyáron csizmát hord! na? mit mondasz? elég őrült egy magadfajtához?:D:D
(nem, nem a körmömmel, de jó neked, ha sosem koszos a körmöd, ha a kezed koszos lesz. Te egy űrlény vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!