Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nyugaton...

Miért van az, hogy nyugaton természetes szépségükben néznek ki a nők, nálunk meg épp ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva. Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk. A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki.

Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?

2014. jún. 14. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
82%

Én mindent egyszerű praktikumból csinálok, mert:

1. festem a hajamat, mert őszülök, azért szőkére barnáról, mert így nem látszik benne, hogy minden új hajszálam ősz

2. festem magam (alapozó pl.), mert pattanásaim vannak a kosztól, ami van a városban

3. festem a lábkörmeim és kézkörmeim, mert állandóan koszos vagyok a BKV-tól és a nagyvárostól

Asszem, ennyi. Szerintem milliónyi nő ezért csinálja ezt, nem azért mert "fujj magyar":)

2014. jún. 16. 21:45
 52/65 A kérdező kommentje:
Pluszként hozzátenném még azt is, hogy itt a természetes dolgok és a családi élet van kiemelve. Magyarországon meg szingliséget és feminizmust népszerűsítő sorozatokat játszottak a legnépszerűbb tv csatornák. És sokan feltétel nélkül elhiszek mindent, mert azt gondolják, hogy a tv-s műsorokat valami felsőbbrendű lények szerkesztik, pedig csak elég ránézni kolosi péterre...
2014. jún. 16. 21:59
 53/65 anonim ***** válasza:
75%
Uk-ben nem adták a Jóbarátokat, Szülifelit vagy a Szívek szállodáját?:D Kérdező...ásd el magad:D
2014. jún. 16. 22:00
 54/65 A kérdező kommentje:
51-es, ezt komolyan írod, hogy festéssel védekezel a nagyvárosi kosz ellen? :D Elgondolkodtató :)
2014. jún. 16. 22:02
 55/65 anonim ***** válasza:

igen, fürdök is, és van nálam illatos/nedves törlőkendő, de így is látszik.

Te buta vagy, mint a föld, valószínűleg egy kelet-mo-i kisváros demográfiai helyzete elől menekültél a jobb világba, ezért nem tudod, mi az, hogy nagyváros és kosz.

Ez nem baj, imádlak! volt egy csaj a szerelem topikban, aki csizmát akar felvenni nyáron. ti vagytok a nap két nyertese kérdés ügyben:D ne hozzalak vele össze?

2014. jún. 16. 22:11
 56/65 A kérdező kommentje:
52-es, biztos játszották, de pl. szex és new york valamint, a nemek harca c. filmsorozatot nem ismerik, mert itt a politikusok is a nemzet érdekeire és családi életre irányítják a társadalmat, és nem engednek szingliséget népszerűsítő és a média szerinti divatot reklámozó műsoroknak nagy teret.
2014. jún. 16. 22:16
 57/65 anonim ***** válasza:

csak az elsőre kerestem rá: "Channel 4 originally aired the series in the UK with the first episode shown in early 1999. As of August 2009 a double bill of the show airs each weeknight at 10:30 pm on Comedy Central and a double bill airs on Wednesdays from 9 pm on 5*."

Most akkor?

2014. jún. 16. 22:23
 58/65 A kérdező kommentje:
55-ös :) Budapestről jöttem el, nagyon jól ismerem mert születésem óta ott éltem. Nem tudtam, hogy a körmöddel kapaszkodsz a bkv-n :) És azért hagytam el Magyarországot, mert a munkatörvény könyvet valamint a munkáért járó fizetést nem nekem találták ki. Muszáj volt előre lépnem, mert otthon nem jut az ember 1-ről kettőre, itt viszont 2-ről 3-ra léphet az ember.
2014. jún. 16. 22:29
 59/65 anonim ***** válasza:

csak összehozlak én azzal a kérdezővel! Ő nyáron csizmát hord! na? mit mondasz? elég őrült egy magadfajtához?:D:D

(nem, nem a körmömmel, de jó neked, ha sosem koszos a körmöd, ha a kezed koszos lesz. Te egy űrlény vagy.)

2014. jún. 16. 22:31
 60/65 A kérdező kommentje:
itt nem csak 2 fősodratú média van. egy csomó műsorrol nem is tudnak az angolok, még azokat sem, amiket ők gyártanak, nálunk meg egykor népszerű volt.
2014. jún. 16. 22:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!