Normális ez? Vagy én fújom fel a dolgot?
Van egy állítólagos legjobb barátnőm,aki ha csúfolnak vagy bántanak sosem áll ki értem,amikor én szinte mindig és bárhol.
Pl. tegnap rövid nadrágba voltam suliba s a lábamon van egy nagy hegg mivel műtötték a térdem. S egy kisgyerek olyan harodikos vagy ötödikes elkezdte csúfolni hogy milyen ronda...stb. S Ő csak ott állt mellettem és mosolyogott. A srácnak hiába beszéltem nem hagyta abba. Amikor pedig eljöttem onnan annyit mondtam a barátnőmnek hogy "Köszi Szépen.." Azóta nem írt nekem s én se neki..
Sokak szerint akiknek többsége osztálytárs mindig mondják,hogy flegma s lekezelő velem..
Nem, ez nem normális. Az ember kiáll a barátaiért, és vigasztal. Neki is van szája, kinyithatja ilyenkor. Nyilvánvaló, hogy ennek a csajnak nem jelentesz annyit, mint te szeretnéd.
Csak egy jótanács a jövőre: "A srácnak hiába beszéltem nem hagyta abba" - ezt írod. Pontosan azért nem hagyta abba a gúnyolódást, mert reagáltál rá. Nem jó taktika. Nem szabad az ilyen kötsögön felhergelni magad, főleg egy ilyen nonszensz ügyben, mint egy heg. Ennyi fogást talált rajtad, te meg adtad alá a lovat. Legközelebb ezt próbáld ügyesebben.
Nem tekint egyenlő félnek ebben a "barátságban", csak hogy finoman fejezzem ki magam. Jobban jársz, ha keresel valaki olyat, aki barátnak tart, nem másnak.
És fogadd meg az első tanácsát is az ilyen provokációval, csúfolással szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!