Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek, csak én fújom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, csak én fújom fel a dolgot?

Figyelt kérdés

A ferjemmel, 7 eve vagyunk egyutt, es van egy 3 eves gyerekunk!

Sajnos mostanaban nagyon feltekeny vagyok, es ettol meg szeretnek szabadulni.Olvastam a neten es masok is mondtak, hogy uljunk le es beszelgessunk, mondjam meg ami engem zavar, vagy amivel nem vagyok tisztabba azt kerdezzem meg.

Ezt probaltam a tegnap is, de nem megy...egyszeruen hanyagolja a temat, es ha ra kerdezzek valamire az a valasza, hogy hulyeseg, ne agyaljak ilyen hulysegen mert szeret minket. Ertem en, de nem erti meg, hogy milyen rossz nekem, es nem tamogat, hogy egyutt csinaljuk vegig.

A munkaja, olyan hogy nagyon keson er haza, a baratjaval dolgozznak ejfelig is akar, es van alkalom, hogy nőnek is dolgozznak. A baratjanak is van mar menyasszonya, de benne ugyan nem bizzom meg, es felek hogy rossz iranyba viszi. A fiu nagyon haragszik a nőkre es az eletre is, mit tudom en milyen okbol, es sokszor szemtanuja voltam, hogy miket mond, es milyen stilusba beszelt a ferjemnek a nőkrol.Ettol felek, hogy nehogy ra beszelje valami hulyesegre.

2013. aug. 26. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a férjed. Befolyásolható? Tényleg változott a kapcsolatotok, mióta ez a helyzet van? Mit vársz tőle mégis?
2013. aug. 26. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem konkrétan arra nem lehet senkit sem rábeszélni, hogy megcsalja a párját. Ez az egyén döntése. Ha meg akar csalni, akkor magától teszi és nem azért mert a barátja egy barom. Egyébként ha annyira haragszik a nőkre, akkor mi a szentségért van menyasszonya? Ha érzed hogy szeret, akkor ne zargasd feleslegesen, és saját magadat se hergeld. Attól nem lesz jobb, ha állandóan gyanakvóan lépsz az irányába. Az meg hogy nőknek is dolgozik... ilyen ez a világ. Én 5 férfival dolgozok együtt, a párom meg egy rakás nővel. Mégsem érzem az, hogy féltékenynek kellene lennem, mert hozzám jön haza. Mondjuk én mindig jól kezeltem az ilyen helyzeteket.
2013. aug. 26. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha rá lehetne beszélne a férjedet arra,hogy lépjen félre,igazából nem a haverral lennének a legnagyobb gondok,mert ő csak egy löketet adna neki.....

De miért beszélni rá a férjedet,hogy csaljon meg??

Nem igazán értem,hogy az neki miért lenne jó......

A féltékenység,ez bizonyos határon belül normális,de én nem látom hogy neked akkora okod lenne rá...

bizonygatja hogy szeret,7 éve vagytok együtt,van egy gyereketek.....

Miért kell tönkretenni egy kapcsolatot a felesleges féltékenységgel?

Ha majd megunja,és lelép,akkor meg az lesz a baj.

Én megéltem a te sztoridat,csak én voltam akire féltékenykedtek,hasonló szinten,és tényleg semmi oka nem volt az illetőnek rá....

egy idő után már féltem ha tovább bent kellet maradnom a munkahelyemen,ha megálltam egy boltnál,és 15 perccel később értem haza.....

gyomorgörcsöm volt,hogy megint veszekedés lesz...

nem tudtam mit csinálni,tönkremenni nem akartam,hiába bizonygattam bármit is,nem volt elég,így kiiktattam az illetőt az életemből....

2013. aug. 26. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"A fiu nagyon haragszik a nőkre es az eletre is, mit tudom en milyen okbol, es sokszor szemtanuja voltam, hogy miket mond, es milyen stilusba beszelt a ferjemnek a nőkrol.Ettol felek, hogy nehogy ra beszelje valami hulyesegre."

Oszt mégis mire, ha eleve utálja a nőket??!

2013. aug. 26. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor van okod aggódni,ha megváltozott a viszony köztetek,és a párod viselkedése is más lett,ha feltűnt esetleg valami furcsaság vagy változás,ha feltűnően kevés ideje jut rátok,többet eljár otthonról,stb.Ha nincsenek ilyen dolgok,akkor meg magadnak teszel jót,ha szépen lenyugszol.Rábeszélni senkit nem lehet a rosszra,aki akar,az magától is félremegy,de ha a párod nem akar félremenni,hát nem is fog.Lehet akármilyen tróger a haverja,ha ő szeret titeket és ki akar mellettetek tartani,akkor ki is fog.
2013. aug. 26. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!