Normális, hogy a párom ennyire nyafogós? Vagy csak én túlzom el?
3 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben vettem észre, hogy folyamatosan nyafog, szinte semmi se jó neki. Teszem azt, ha melege van, képes percekig hattyú halálát játszani, és ugyanez van,ha nehezebb a válltáskája, és cipelnie kell, arról nem is beszélve, hogy ha véletlen megüti magát....majdnem sír, hogy mennyire fáj neki. Na meg ha sportolni kell...Kész katasztrófa, minimális megerőltetés után már ki van fulladva. Ha ne adj isten lekésünk egy buszt, és a város egyik pontjából a másikba gyalog kell menni (kb 10 perces séta), elkezd hisztizni, hogy de neki fájni fog a lába, meg fáradt. Mintha nem lenne benne kitartás...vagy nem tudom.
Normális dolog ez egy huszonéves férfinál? Én reagálom túl,vagy ez tényleg puhap*cs dolog? Mi okozhatja ezt? Már nagyon elegem van belőle, néha úgy érzem, hogy egy taknyos kölyökkel élek együtt,nem pedig egy férfival... :(
Tényleg olyan, mintha az anyja lennék. Mintha mindent tőlem várna. Újabban a nehéz táskákat is inkább én viszem, csak maradjon csendben. Alapból nem értem a nyafogós embereket, mert attól, hogy valami nem tetszik az embernek, a nyafogás még nem változtat a dolgokon... Sőt. De ha egy férfi míveli ezt....Jajnekem.
Igen, mondtam neki ezt is, hogy nem igazán tartom férfiasnak a viselkedését, meg hogy " kérlek ne legyél már olyan, mint egy 3 éves kislány". Nem hatotta meg, annyit reagált, hogy ő nem is olyan. :D Kész vicc. Nem tudom, hogyan adhatnám a tudtára, hogy ez nekem nem tetsző dolog? :/
Mondd meg neki határozottan, aztán ha arra sem reagál, akkor ijessz rá valahogy egy kicsit, hátha észbe kap, de szigorúan tartani kell magad az elveidhez, mert könnyen lehet, hogy csak annyira szedné össze magát, amíg visszaédesget.
Biztos szereted, de azért gondolom nem akarsz egy koloncot a nyakadra egy életen át.
"Újabban a nehéz táskákat is inkább én viszem, csak maradjon csendben"
omg D:
Itt egy példa a sok GYK-s siránkozó fiúnak:
Ha egy ilyen töketlennek sikerült barátnőt találnia, nektek is sikerülni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!