Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aniko12345 kérdése:
Mit tennétek a helyembe? Csak arra vagyok kiváncsi, hogy most velem van a baj? Én túlzom el dolgot?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális ha egy 2 éves kapcsolatba (jelenleg távkapcsolat) naponta max kétszer hiv fel, mert állitolag unja a telefont... ha én hivom bármilyen okkal leráz, nem tudhatom a jelszavát sehol, álitolag azért mert amig tudtam folyton nyomoztam utánna és nem szereti...probálok vele normálisan beszélni, de folyton mérges, nincs kedve megbeszélni a dolgokat a kapcsolatunkról, ilyenkor összeveszünk ésmindig azt mondja, hogy elege van. Akkor most mivan?2014. máj. 11. 11:25
2/7 anonim válasza:
Naponta kétszer, méghozzá ő hív? És te még ezt kevesled?
A jelszavát minek akarod tudni? Én se vagyok kíváncsi a pároméra, legyen privát szférája nyugodtan. És ennek tényleg olyan érzete van, mintha éjjel-nappal nyomozni akarnál utána.
Ahogy ezeket olvasom felvetődik bennem, hogy milyen nálad a "normális" beszélgetés?
Egyébként te túlzod el.
20/L
3/7 anonim válasza:
a te helyedben nem tudom. övében kidobnálak
30+F
4/7 A kérdező kommentje:
húú,akkor lehet én túlzom el. de volt már rá példa h ismerkedett más csajokkal (lekérta a számukat, hivogatta őket) és talán ez hozzá ki belölem ezt a túlzást. amúgy köszönöm a válaszolonak
2014. máj. 11. 11:42
5/7 anonim válasza:
akkor mindketten hibásak vagytok
6/7 anonim válasza:
Te túlzod el...
Ezt nőként írom..
De az utolsó kommented alapján én már kidobtam volna,úgy, hogy a lába nem érte volna a földet...
7/7 anonim válasza:
Nem túlzod el a dolgot, ha erzed h nincs rendben valami akkor ugy is van.
1- lehet új kapcsolata van
2-radunt
3-h veled semmit nem akar, az tutti.
Nekem is volt tavkapcsolatom 3 evig... tudom miröl beszelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!