Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem érzitek magatok másodrendű...

Nem érzitek magatok másodrendűnek?

Figyelt kérdés

Hogy tudják a normális emberek túltenni magukat azon, hogy náluk sokkal több okosabb, ügyesebb, szebb, jobb... stb. ember van?

Ti nem szoktátok magatokat semmirekellő b-kategóriás selejtnek érezni? És ha igen, hogyan tudjátok ezt feldolgozni?

2014. jún. 10. 19:32
 1/9 anonim válasza:
Néha én is igy érzek pedig azt mondják jóképű vagyok meg jólnézek ki de mintha valami selejt lennék azt érzem mégis szerintem kezdödö depresszió
2014. jún. 10. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én az ellenkezőjét érzem.
2014. jún. 10. 19:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát de.
2014. jún. 10. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert azzal vagyok elfoglalva, hogy MAGAMBÓL hozzam ki a legjobbat, és nem érdekel MÁS milyen, nem szokásom másokhoz hasonlítgatni magam, mert nincs két egyforma ember. Felőlem elérhet valaki többet, lehet okosabb, de én meg másban vagyok jó, szóval teszek rá :D
2014. jún. 10. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Wlliam Levy-t elnézve sokszor irigy vagyok, de ha arra gondolok hogy fotósok vadásznak egy olyan eseményre amin lehet ülni hetekig, akkor úgy vagyok vele hogy inkább beérem a jelenlegi életemmel.

Másrészt az ismertsége vitte el arra a szintre ahol van, millió hozzáhasonló létezik a világon, de átlag emberek.

Szóval úgy kell felfogni hogy mivel nem vagy ismertség, ezért nehezebb dolgokat megkapni.

Egy bank igazgató lehet gyomrosabb a kelleténél, ha van mivel megjelenni, és tudják ki ő, akkor máris sorban állnak a sliccénél.

21F

2014. jún. 10. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenki (majdnem) ügyesebb, okosabb a másiknál. Persze ez elég szemszög kérdése... Amúgy én egyáltalán nem, persze néha látok valami jó trükköt, jó rappet stb. akkor egy pillanatra belémnyilal, hogy én mi a f@ szért nem tudom ezt, de amúgy...
2014. jún. 10. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem, mert mindenki másban jó.

Meg magammal is van elég dolgom, nem érek rá másokat méricskélni.

2014. jún. 10. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem szoktam magamat másokkal összehasonlítgatni, minek tenném?

Ha feltűnik valakinek egy kiemelkedő tulajdonsága, érzek elismerést vagy tiszteletet, amennyiben a szóban forgó tulajdonság nekem imponál, de nem érzem tőle magam kevesebbnek.

2014. jún. 10. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán megesik, de alapvetően szeretem magam. Tudom, hogy van nálam szebb, jobb, okosabb, de nem szoktam magam másokhoz méregetni. Abból kell a legjobbat kihozni, amid van.
2014. jún. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!