Balkezesek! Nem érzitek úgy, hogy ez egy jobbkezes világ?
Szia!
Először is a 4. válaszolónak üzenem: mindkettőből (egérből is gitárból is) van balkezes, a tisztánlátás végett.
45 év alatt elfogadtam a jobbkezes világot :-) Igaz, sok dolog nehéz, nem is az, amit Te, kedves Kérdező felsoroltál. Nekem inkább azok a kávé/tea kiöntők és merőkanalak okoznak problémát, amiknek jobbkézre tervezték a kiöntő csőrét. Ezt igen érdekesen, "visszakézből" tudom csak használni. Vasalni viszont alapvetően jobb kézzel vasalok, mert mikor anyukám tanított anno, úgy állította be a vasalódeszkát.
Ne felejtsük el, hogy a balkezesek rá vannak kényszerítve sokszor a jobb kezük használatára, ezért sokkal ügyesebben tudnak sok dolgot csinálni.
Amit én utáltam és utálok az az, hogy tollal való íráskor elmaszatolom a szöveget és a kezem is koszos lesz.
"a számítógépes egér"
Egeret gyártanak balkezes változatban is.
Pár napja láttam valahol (webáruházban).
Meg is lepődtem, de tulajdonképpen miért ne?
Ha van rá igény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!