Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Balkezesek! Nem érzitek úgy,...

Balkezesek! Nem érzitek úgy, hogy ez egy jobbkezes világ?

Figyelt kérdés
Mindent jobb kézre terveznek. A bevásárló kocsik pénzbedobója, a jegykiadó automata, a számítógépes egér, az autó kormánya/váltója, kézfogás, gitár, fényképezőgép és még sorolhatnám.
2014. jún. 5. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
hű ezek a kirekesztő jobbkezesek
2014. jún. 5. 12:26
 12/19 anonim ***** válasza:
Balkezes vagyok, de sosem volt ebből problémám :D Nekem így természetes, és az egeret is jobb kézzel fogom :D
2014. jún. 5. 12:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem soha semmiben sem volt problémám. Fel sem tűnt, egeret jobb kézzel irányítom, és soha nem tűnt fel, hogy tényleg én balkezes vagyok és balkézzel kéne, csak amikor a balkezes oszt. társam bal kézzel fogta az egeret, mondom mi a péló. Egyszerűen nem kell evvel foglalkozni, és ne fog gondot okozni. Sok mindent jobb kézzel csinálok, és soha nem tűnt fel, hogy ezt nekem bal kézzel kéne.
2014. jún. 5. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
#5 pont azért mondom, hogy ennek már nem kellene akkora problémának lennie
2014. jún. 5. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én balkezes vagyok és soha nem zavart, sőt eszembe sem jut. Érdekes módon ugye a pc egerét át lehetne állítani balkezesre, de mivel elejétől megszoktam, hogy jobb kézzel használom, az megy. Autót nem vezetek szerencsére és nem gitározom, de persze azért van gitárból is balkezes.
2014. jún. 5. 15:21
 16/19 anonim válasza:

Csak a zongoratanárnőmnek okozott gondot, hogy balkezes vagyok. A kíséretet általában hangosabban és erősebben csapkodtam, mint a dallamot :)

Egyébként balkezesként az ember megtanulja jobb kézzel is használni, amit csak lehet - én legalábbis. Az egeret szintén jobb kézzel fogom, legalább tudok jegyzetelni is netezés közben :)

2014. jún. 15. 11:42
 17/19 dorcsuu válasza:
Én teljesem hozzászoktam már, de amikor valamelyik ismerősömnek leesik, hogy balkezes vagyok, és óriási ügyet csinál belőle (ÚRISTEN TE BALKEZES VAGY ÉN EZT EDDIG MIÉRT NEM TUDTAM OMG) akkor kicsit különcnek érzem magam... De amúgy már teljesen hozzászoktam. :) 15/L
2014. aug. 4. 00:50
 18/19 anonim ***** válasza:
balkezes vagyok :) hát csak néha napján akad problémám valamivel , pl. vannak ollók és tollak amiket alig tudok megfogni. de ha nem tudok valamit megcsinálni akkor automatikusan a jobb kezemen használom :) pl. egér.
2015. júl. 25. 16:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Amikor a bankban a jobb oldalra van ragasztva a toll amivel alá kell írnom és amikor szeletelőgépet vettem és nem kaptam sehol balkezeset, akkor zavart. És amikor ötödikben kötni, horgolni tanultunk, azt jobb kézzel tanultam meg, mert a tanár csak úgy tudta mutatni. :)
2015. júl. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!