Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti érzitek az emberek "szagát"?

Ti érzitek az emberek "szagát"?

Figyelt kérdés

Nem az izzadság-büdösre és nem is a parfümre gondolok.Elég régóta érzem az embereken a vér szagát, már aki egészséges, úgy vettem észre, h a betegeknek más a szaguk. Ti is érzitek?

köszi a válaszokat

2014. ápr. 9. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
nem
2014. ápr. 9. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem, mert ma nincs ember, aki nem használ dezodort vagy egyéb illatosítót.

De nem butaság, amit kérdezel.

Van egy könyvem, egy indián sámán írta. Ő írja, hogy a civilizált emberek elveszítik a természetes illatukat. Aki csak vízzel, nem illatosított szappannal mosdik, annak csak rá jellemző kellemes illata van.

2014. ápr. 9. 20:30
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. ápr. 9. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
a vér szagát :DDD lehet hogy vámpír leszel? vigyázz a teliholddal :D
2014. ápr. 9. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is érzem néha az emberek bőrének kipárolgását, sőt, ha napozom, akkor a sajátomét is. Amikor én érzem más illatát, szagát, az nem a vér szaga, mert ha az lenne, az hasonló volna, hanem egy egyéni, jellegzetes illat - bár van, akinél szag, attól függ, hogy számomra kellemes, vagy kellemetlen. Sok embernek az egész lakását belengi a saját szaga, és volt, hogy valakinél ezt annyira kellemetlennek találtam, hogy többet nem akartam vele találkozni, mert többet nem akartam érezni.

Olyan is volt már, hogy egy barátnőmnek becsavartam a haját, és neki is nagyon erősen éreztem a fejbőrének a szagát. Frissen volt mosva, de nem sampon illat volt, és zavart.

Beteg embert még nem szagolgattam, illetve nem figyeltem oda, hogy mit érzek.

2014. ápr. 9. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Amikor még busszal mentem az öregembereknek a büdös szagát.

Valamelyik gondolom nem fürdött, valamelyiken annak a gyógyszernek a szaga ütött ki amit szedett, valamelyik szimplán h*gyszaga volt. Az igényesebbeknek ilyen tipikusabb parfüm.

Elég taplón hangozhat ez a kijelentés, de ez az igazság.

Ápoltabb embernek nem érzem a saját szagát. Max ha elkezdeném szagolgatni a ruháit.

2014. ápr. 9. 22:44
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi, de én nem a természetes "szagra" gondolok, azt érezni mindig, de én a vér szagra gondolok
2014. ápr. 11. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha menstruál és betétet használ, akkor lehet érezni :D:D
2014. ápr. 11. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!