Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi soha ne sírjon!...

Egy férfi soha ne sírjon! Erről a kijelentésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szerintem sírjanak a nők, azért gyengébbik nem. A férfi legyen kemény, mint Krupp és az Ő nemes acélja.

A véleményem erről a kérdésről ugyan telesen biztos, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2014. jún. 8. 00:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:
95%
Az a gyenge, aki nem meri kimutatni az érzéseit.
2014. jún. 8. 01:15
 12/113 A kérdező kommentje:

"Az ember egy állat." Ebből pólóminta lesz :D

A gép és a rabszolga nem ugyanaz, a gép nem hibázik és nem vágyik arra, hogy kimutassa az érzéseit. Egy belső és egy külső különbsége a két "fogalomnak".

Mi értelme ezen a földön élni? Jó kérdés, az én válaszom: Az állam szolgálata.

2014. jún. 8. 01:18
 13/113 anonim ***** válasza:
92%

Ne legyenek érzelmek... Hmm...

A szerelmedet soha ne csókold meg, sohase öleld át, még szeretkezni se szeretkezz vele. Ne mutasd ki, mit érzel iránta, nehogy megtudja, hogy szereted őt.

Kelj fel reggel, menj a munkahelyedre dolgozni, gyere haza, fürödj meg és aludj. Ne legyen hobbid, mert azt szereted csinálni. Nem csinálhatsz semmi mást. Úgy kell élned, mint egy robotnak.

Oké, te nem tartod magad állatnak. Növény sem lehetsz, mert nem fotoszintetizálsz. Marad a gomba.

Ugye ezt te sem gondolod komolyan??? Azokat a dolgokat tartod nemnormálisnak, ami élvezetessé teszi az életet!

2014. jún. 8. 01:22
 14/113 anonim ***** válasza:
56%

"Jó kérdés, az én válaszom: Az állam szolgálata."

Akkor menj katonának. Az meg más kérdés, hogy melyik államot szolgálnád? Ezt a szart?

2014. jún. 8. 01:24
 15/113 A kérdező kommentje:

Szerintem a zokogó és az alkoholista között van középút.

Nincs tekintélye annak aki sír, ha a gyerek látja, hogy sebezhető vagy. mint apa valami megroppan és amit addig látott kb. egy Istent, most egy sírdogáló gyerekké válik.

A gyereknek ha sír azt mondják "Katona dolog" akkor mivel magyarázod a sírást?

Aki kemény, mint (ahogy korábban mondtam) Krupp és az Ő nemes acélja, az hogy lenne gyenge?

16/113 anonim ***** válasza:

Legyen pólóminta, de tartom a véleményem, sok szempontból még rosszabbak vagyunk mint az állatok. Ott ugyan közösülnek családon belül, vagy kiírtják egymást mérgekkel?...

Az érzelmek, mint az állam, az emberek fejében, képzeletében született meg.

Szerintem az, ha valaki vállalja, hogy megéli az érzelmeit, bátor dolog. Lesz sok csalódásban része, de olyat is átélhet, ami nem sokaknak adatik meg!

17/113 anonim ***** válasza:

Hibás elképzelés a fejedben, hogy sírni gyermekies dolog.

Más részein a Földnek igenis ki merik az emberik mutatni az érzéseiket, a felnőttek is!

2014. jún. 8. 01:26
 18/113 anonim ***** válasza:

"Nincs tekintélye annak aki sír"

Nagyon mellékvágányra mentek a gondolataid, kérdező, és némi pszichés problémát is látok nálad.

2014. jún. 8. 01:28
 19/113 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy idióta vagy. Milyen traumát éltél át?
2014. jún. 8. 01:31
 20/113 A kérdező kommentje:

ma 01:22:

Nem most, a szerintem tökéletes világot írtam le, ami az ember jelenlegi állapotában nem lehet. Az emberi agy módosításával viszont elérhető lehet a jövőben, tárolókapacitás növelése, felfogóképesség növelése érzelem 0.

Egyébként azt elfelejted, ha nincs érzelem nincs háború, nincs fájdalom, gyász. Mennyivel szebb lenne a világ?

Jelenleg elég lenne, ha a sírást hanyagolnánk és férfiként élnénk ahogy azt Európában szokás, de Magyarországon is. Mert Európa a világ közepe.

ma 01:24

Jogásznak tanulok, azzal éppúgy a hazámat szolgálom, ha a közigazgatásban úgy, ha ügyészként akkor meg a társadalmat tisztítom meg a rosszul működő emberektől.

2014. jún. 8. 01:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!