Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki egy köteg 20 ezressel mászkál és fizetéskor is abból a kötegből húzza elő a pénzt?

Figyelt kérdés

Hogy mindenki lássa mennyi pénz van nála.

Az életben nagy arcoskodó, átlagos, de új autója van, mindenből új cucca, de pénz az mindig sok van nála!

2014. jún. 6. 22:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ezt: ,,a ku*va anyját!”
2014. jún. 6. 23:46
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

Azt, hogy csak annyi pénze van és azzal próbál felvágni. Magyarul: szánalom a köbön.

Amúgy az ilyen "csóró vagyok, de menőnek akarok tűnni" legényeknek az a legfőbb ismertetőjegye, hogy még a szupermarketben is a "kötegből" fizeti ki a pár ezer forintos tételt.

2014. jún. 6. 23:53
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
Persze Sabotage,.látod, az irigységet meg lehet magyarázni.....;)
2014. jún. 7. 10:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, biztosan jobban tudod. ;)
2014. jún. 7. 11:11
 15/28 anonim ***** válasza:
48%

apu is ilyen, ő sima autófényező, aki festékes munkaruhában járkál mindenhova. neki készpénzben fizetnek 40-50 ezer forintot egyszerre, vagy éppen megy festékért ahol akár 100 ezret is elkölthet. bankkártyája nincs.

szóval ő nem felvágásból hord magánál ennyit, és nem ő az egyetlen ilyen.

ne érdekeljenek mások:)

2014. jún. 7. 18:50
 16/28 anonim válasza:
50%
15-ös válaszoló, azért álljon már meg a menet! Te tényleg nem tudsz különbséget tenni a két eset között? Olvasd már el még egyszer a kérdés alatti részt is, mert köze nincs ahhoz, amit te leírtál. De azért nyugodtan veregesd a vállát egy ilyen szánalmas alaknak.
2014. jún. 7. 20:54
 17/28 anonim ***** válasza:
78%

De miért érdekel?:D Mármint, én még életemben nem álltam meg véleményt alkotni valamiről, és arra pazarolni egy kellemes estét, hogy egy gyűlölködő kérdést írjak ki. Szerintem ez egy picit szánalmas : )

És egyébként is, mindenkinek van valami hülyesége. Valaki sznob, lehet szegény volt gyermekkorában és egyedül húzta fel magát, vagy mindig csesztették és nincs önbizalma és így kompenzál, vagy csak simán erre élvez. Hagy tegye, normális embert ez nem b*asz fel. Már elnézést, de nem normális érzelmi állapot amit ez így kiváltott belőletek:D

2014. jún. 7. 20:59
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
17-es akkor te elég beszűkült látókörű lehetsz ha még soha nem alkottál véleményt semmiről.
2014. jún. 7. 21:20
 19/28 anonim ***** válasza:
De, de nem egy szerencsétlen emberről aki nem ártott nekem semmivel, csak tette a dolgát.
2014. jún. 7. 21:31
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
mindenkiről alkotunk véleményt, még ha ezt most menőnek látod nem bevallani, akkor is
2014. jún. 7. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!