Mit gondoltok egy olyan emberről, aki egy köteg 20 ezressel mászkál és fizetéskor is abból a kötegből húzza elő a pénzt?
Hogy mindenki lássa mennyi pénz van nála.
Az életben nagy arcoskodó, átlagos, de új autója van, mindenből új cucca, de pénz az mindig sok van nála!
Azt, hogy csak annyi pénze van és azzal próbál felvágni. Magyarul: szánalom a köbön.
Amúgy az ilyen "csóró vagyok, de menőnek akarok tűnni" legényeknek az a legfőbb ismertetőjegye, hogy még a szupermarketben is a "kötegből" fizeti ki a pár ezer forintos tételt.
apu is ilyen, ő sima autófényező, aki festékes munkaruhában járkál mindenhova. neki készpénzben fizetnek 40-50 ezer forintot egyszerre, vagy éppen megy festékért ahol akár 100 ezret is elkölthet. bankkártyája nincs.
szóval ő nem felvágásból hord magánál ennyit, és nem ő az egyetlen ilyen.
ne érdekeljenek mások:)
De miért érdekel?:D Mármint, én még életemben nem álltam meg véleményt alkotni valamiről, és arra pazarolni egy kellemes estét, hogy egy gyűlölködő kérdést írjak ki. Szerintem ez egy picit szánalmas : )
És egyébként is, mindenkinek van valami hülyesége. Valaki sznob, lehet szegény volt gyermekkorában és egyedül húzta fel magát, vagy mindig csesztették és nincs önbizalma és így kompenzál, vagy csak simán erre élvez. Hagy tegye, normális embert ez nem b*asz fel. Már elnézést, de nem normális érzelmi állapot amit ez így kiváltott belőletek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!