Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Máshol is kidobálják a szemete...

Máshol is kidobálják a szemetet az ablakon? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Föleg Pesten találkoztam ezzel a jelenséggel, panellakásoknál, hogy akinek amire már nincs szüksége, ablak szélesre tár, a szemét kecses ívben repül, ablak visszazár, kész, el van intézve. Nektek volt már hasonló élményetek/kalandotok? Mit gondoltok erről a jelenségről, hogy minősítenétek?

#szemét #ablak #bunkóság #primitív #kidobás #Tapsi Hapsi #dilettáns #ablakon kidob #Neander-völgyi ősember
2014. máj. 27. 12:16
1 2
 1/13 acelsziv ***** válasza:
75%
mi? Hol láttál te ilyet?
2014. máj. 27. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
sehol nem találkoztam még ilyennel, pedig Pesten is járok napi szinten.
2014. máj. 27. 12:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Pesten nem találkoztam ezzel, pedig elég sokat vagyok ott.

De pl. Veszprémben a pokoltoronynál ez megszokott. Nem véletlenül ez a neve.

2014. máj. 27. 12:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Bizony, kidobálják némelyek. A mi házunk egy aránylag csendes, nyugodt ház. 3 lépcsőház, kb 130 lakás. Ebből minden lépcsőházban egy család van, aki a konyhai ablakot használja szemétledobónak.
2014. máj. 27. 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Még nem találkoztam ilyennel Pesten, igaz kerülöm a kokerós negyedeket..
2014. máj. 27. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer láttam, amint a szomszédom a teraszán bagózik, majd lehajította az égő csikket, egyenesen a közös udvarba, a bokrok közé. Mindezt nyáron. Átszóltam neki, hogy ezt most komolyan gondolja, nincs egy hamutálja sem, vagy direkt fel akarja gyújtani az udvart, vagy ezt most hogy? Azt mondja véletlenül elejtette, de többet nem dobálta ki a csikkjét. Primitív szokás egyébként az emeletről dolgokat lehajigálni, meg még veszélyes is lehet, nyugodtan rá lehet szólni az illetőre ha ilyet láttok.
2014. máj. 27. 13:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyváros, nyugis, kertvárosi környék, ikerházak. A szomszéd büdös banya hajigál ki minden szemetet a konyhaablakon: kenyérmaradék, húslé, mosogatólé, kolbászhéj, romlott parizer, zöldségek stb. Szerencsére túl öreg meg hülye ahhoz, hogy a konyhában pörögjön meg takarítson, úgyhogy mostanában mérséklődött a dolog, pedig már készültünk rájuk hívni az ÁNTSZ-t. Amúgy szúnyoghálójuk meg van buherálva, alulról felnyitható. Nem alapszinten igénytelen. (Nyelvezetért bocsi, de ez csak a jéghegy csúcsa és elegem van.)
2014. máj. 27. 13:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyet csak cigányoknál láttam.
2014. máj. 27. 13:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ilyet csak putrisoktól láttam, hogy a szemetet az ablakon dobálja ki. Nálunk az egyik bagóssal volt probléma, mert az én ablakom fölött bagózott és a csikk az én ablakom alatt landolt. Már volt ott jó pár, akkor felmentem és közöltem fele, hogy jöhet felszedni és ha még egyszer csikket látok, akkor a nyelvén fogom elnyomni.

Úgy látszik bevált, mert azóta nincsenek csikkek.

Ha egyéb szemétet, zacskót, hasonlókat dobálna ki valaki tuti belázadna a lakóközösség.

2014. máj. 27. 13:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Én eddig csak olyat láttam, hogy a régi bútort, amit ki akartak dobni nem lecipelték kézben, hanem kidobták az ablakon, aztán lementek és berakták a konténerbe. Ezt tesómék is megcsinálták, mert a negyediken laktak, de nem volt lift, aztán nem akartak szenvedni a kesken lépcsőfordulókban.
2014. máj. 27. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!