Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent egy ilyen "sugar...

Mit jelent egy ilyen "sugar skull" tetoválás?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi és alatta van egy felirat: La bella muerte.És ha az illető saját magát tetováltatta magára ilyen figuraként annak mi a jelentése?

2014. máj. 7. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tetoválás, hanem festés, de tévedhetek is.

"Ilyesmi és alatta van egy felirat: La bella muerte."

Kb. annyit jelent: "A gyönyörű halál". Ehhez még spanyolul se kell tudni...

2014. máj. 7. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Amit linkeltem nem tetoválás én is tudom,az illetőnek van ehhez hasonló tetkója.A feliratot is értem.A kérdésem arra irányult hogy maga ez a tetkó mit jelenthet.Mint pl. a horgony a reményt,a kereszt hitet stb.
2014. máj. 7. 18:33
 3/4 anonim válasza:
ha meg ervenyes a kerdesed: a sugar skull a mexikoi kultura alakja. mexikoban a halalt pozitiv dologkent fogjak fel (lasd: gyonyoru halal), es tobbanapos mulatsag, lakoma a halottak unnepe. szerintem egy ilyen tetovalas is azt jelenti hogy az illeto nem fel a halaltol es varja is esetleg, pozitivan gondol ra.
2014. júl. 15. 02:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 2. :)
2014. júl. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!