Mi vesz rá valakit ilyesmire?
Ma FB-n találtam ezt a linket, mégis mi okból csinál valaki ilyesmit és hasonlókat?
nem vagyok ellene az ékszereknek a normális ízlés határán belül, de az itteni ember mind extrém mértékben túllőtték ezt a bizonyos mércét.
Ha megöregednek, hogy fognak kinézni? ( Nem mintha így most normálisan néznének ki. )
Csak erős idegzetűeknek.
Nagyon szívesen válaszoltam volna, de olyan oldalt, ahol előbb bejelentkezni kell, sőt lájkolni, akár tetszik, akár nem, olyanokat nem látogatok.
Ha megnéztem, és akkor dönthetek, hogy tetszik-e, az oké.
De látatlanban nem lépek be fene tudja milyen oldalakra.
Gondolod ezek megélik az öregkort?
Elviszi őket a fémmérgezés.
Lol. Szánalmasak vagytok. Nem baromi mindegy nektek, hoy ők hogy néznek ki? Ártanak nektek? Okoz bármi kárt az, hogy ők így érzik jól magukat?
Legközelebb mi lesz, agyonlőnétek azokat is, akik piros cipőt hordanak, vagy festik a hajukat, mert nektek nem tetszik?
Baaszkikáim, titeket kéne agyonlőni, de legalábbis elküldeni a tolerancia táborba.
Miért olyan nehéz elképzelni, hogy vannak olyan emberek, akiket nem érdekel, mit gondolnak róluk mások sem most, sem akkor, amikor megöregednek? Akik nem akarnak megfelelni másoknak? A legtöbbjük még meg is él ebből, pl Zombie-boy is.
Ezek az emberek nem ártanak senkinek, felesleges helyettük, vagy értük szörnyülködni... Mindigis meg volt az emberek egy részében az átlagostól való eltérésre törekvés. Ő testük, ő életük, ők rendelkeznek felette. Keress Te is inkább magadnak hobbit, ne másokkal foglalkozz, szerintem ;)
1. Nem kell belépni, csak várni picit míg tölt és bejönnek a képek.
Részemről még azt is el tudnám képzelni, hogy ha egy hasonló szembe jönne az utcán pár gyengébb idegrendszerű ember, esetleg kisgyerek meg is ilyedne... és mint írtam a kérdésemben, alapvetően nem vagyok a testékszerek ellen míg megvan a jó ízlés határa, de itt nem igazán van meg már sajnos.
Mondjuk a hétköznapi életüket megnézném, például ha csak elmegy bevásárolni vagy hasonló, hogy mennyien megbámulják őket, nem hiszem el hogy nem zavaró egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!