Egy apuka mi a francnak vesz virágot Valentin napra a lányának? Szerelmes belé? Mert akkor irány a pszichiátria.
A Valentin nap a szerelmesek (meg a virágkereskedők...) ünnepe. Na most ha egy apuka virágot vesz a lányának akkor az a lány a szerelme?
Hát lehet, de egy kiskorú lánynál egy büntetendő, egy nagyobb lánynál is is erősen morális kérdés.
Vagy pszicghiátriai eset.
Nemde?
Hát akkor a webshopok is szerelmesek belém:)
Sokaknál nem csak a szerelmesek,de a szeretet napja is.
A suliban a barátnők is ünneplik,-de nem leszbikusak,és családban is láttam már,hogy nem csak az asszony kap valamit,hanem a gyerekek is -még a fiú is.
Amióta az eszemet tudom, anyu mindig vett/vesz valami kis szív alakú csokit, pici plüsst ilyesmit (persze most már próbálom leszoktatni róla:D), én meg anno rajzoltam neki valamit.
23 éves vagyok és NŐ.
Nincs ebben semmi beteges. Szereti, és amiatt adja, ennyi.
na ne ferdítsunk!
tanuljunk meg olvasni helyette.
a Valentin nap a SZERELMESEK, a HÁZASPÁROK, PÁROK ÜNNEPE.
nem a szeretet ünnepe.
csak hát ugye Átlag Jani intelligenciája nem terjed odáig hogy ezt felfogja.
a netet meg használni nem tudja bár ott ül előtte.
ld.
Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.
A keresztény szokás eredete, hogy Szent Bálint, Terni (akkori nevén Interamna) püspöke a 14. században a jegyesek és fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban
a webshopok nem beléd szerelmesek, hanem a pénztárcádba.
ennyi. ott tiszta a képlet. mindegy csak költs.
Hát akkor a webshopok is szerelmesek belém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!