Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy apuka mi a francnak vesz...

Egy apuka mi a francnak vesz virágot Valentin napra a lányának? Szerelmes belé? Mert akkor irány a pszichiátria.

Figyelt kérdés

A Valentin nap a szerelmesek (meg a virágkereskedők...) ünnepe. Na most ha egy apuka virágot vesz a lányának akkor az a lány a szerelme?

Hát lehet, de egy kiskorú lánynál egy büntetendő, egy nagyobb lánynál is is erősen morális kérdés.

Vagy pszicghiátriai eset.

Nemde?

2014. febr. 13. 18:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mikor kicsi voltam,(6-10 éves) akkor (mivel apa meghalt) anyától valentin napra mindig kaptam csokit, szivecskés párnát, stb..Tulajdonképpen azért, mert mindig szomorú voltam hogy én nem kapok semmi, anya meg kedveskedni akart nekem.Ha apa élt volna, biztos tőle is kaptam volna valamit.
2014. febr. 15. 17:23
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 Apukád büszke lenne rád.

Kérdező: Lányom osztálytársa vitt az osztálynak V-napra muffint és kb senki nem nézte hülyének.-Pedig nem szerelmes az osztályába. Nem mindent úgy "használnak"az ebberek ahogy szokás.Ha ezen ki akadsz,mit szólnál ha látnád a szomszéd néni az automata mosógépre rakja a lavort és abban mos,hogy a mosógép ne használódjon,mert azt a lányáéktól kapta és vigyáz rá:)

2014. febr. 15. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!