Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megfigyeltétek, hogy a legtöbb...

Megfigyeltétek, hogy a legtöbb alkoholista társaságban visszautasítja a házipálinkát?

Figyelt kérdés
Tán ezzel akarják magukról elterleni az alkoholizmus gyanúját?

2014. ápr. 29. 12:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7-es: De miért lenne más betegség a kettő? Mindössze annyi a különbség, hogy a zugivónak valaki tiltja/rossz szemmel nézi az ivását, ezért csak titokban ihat, különben veszekedés lesz belőle. Szingli zugivóval pl. még nem találkoztam, azok nyugodtan isznak bárhol.
2014. ápr. 29. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Szingli alkoholistát se láthattál még, hiszen azokat nem alkoholistának hívják, hanem iszákosnak.

Sokféleképpen különböztetik meg őket.

Alkoholista, zugivó, iszákos stb.

Mindhárom szétcsapja magát minden nap, mégis megkülönböztetik őket. Talán a miért és miként a fontos. Minden esetben más a probléma, más dolgok okozta lelki betegség, csak a módszer azonos. Az alkohol.

2014. ápr. 29. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Mi köze a szingliségnek ehhez, most komolyan?

Az, aki zugivó, környezete elől titkolja, hogy problémái vannak, pl kollégák, barátok, családtagok elől. Aki szingli, az is így működik.

Az alkoholizmusnak is vannak típusai, fokozatai, vannak ivási és mennyiségi szokások alapján megkülönböztetések.

2014. ápr. 29. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Akikről én tudom, hogy alkoholisták, ők bizony elfogadják! Persze biztos vannak zugivók is.
2014. ápr. 29. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha egy alkesz nem fogadja el a házi pálinkát, az vagy száraz alkoholista, vagy már annyit ivott, hogy fél, hogy a kerítésszaggatótól az összes kijön belőle.
2014. ápr. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!