Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megfigyeltétek, hogy a legtöbb...

Megfigyeltétek, hogy a legtöbb alkoholista társaságban visszautasítja a házipálinkát?

Figyelt kérdés
Tán ezzel akarják magukról elterleni az alkoholizmus gyanúját?

2014. ápr. 29. 12:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Akiket én ismertem, és tudtam is hogy iszik, Ő is elismerte. Mégis amikor mondtam igyunk meg egy sört, nem volt ellenére, tehát embere válogatja, van aki szégyelli és ezért próbál nem inni

21F

2014. ápr. 29. 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem figyeltem meg ilyet, aki alkoholistát ismertem, az legfeljebb két még egyet belöle!
2014. ápr. 29. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
*kért
2014. ápr. 29. 13:20
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát eddig én egy alkeszt se láttam, aki a piára nemet mondott volna. Akiről Te beszélsz az inkább a zugivókra jellemző.

Az alkesz az olyan, hogy Te még meg se fogtad a pálinkás poharat, neki már kell tölteni a következőt.

Ugyanez a helyzet a zugevőkkel is. Nézd meg, hogy azok a túlsúlyos, szemmel láthatóan állandóan evő emberek, akik társaságba mennek, talán egy kis salátát tudnak csak enni vacsoránál.

2014. ápr. 29. 13:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem volt alkalmam ilyet megfigyelni, mert egy alkoholistát soha nem kell kínálni...
2014. ápr. 29. 13:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Dehát a zugivó is alkoholista, nem?
2014. ápr. 29. 13:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Az alapja mindkettőnek a függőség, de a betegség mégis más.
2014. ápr. 29. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt volt alkalmam megfigyelni egyszer, hogy egy alkoholista tüntetőleg csak egy pohár valamit ivott egy céges rendezvényen. Holott mindenki tudta róla, hogy sokkal többet iszik. És nem kellett volna ennyire visszafognia magát, nyugodtan berúghatott volna, ahogy sokan mások is ezt tették.

Ahogy hazaért, gondolom legalább egy üveg piát még benyomott. :D

2014. ápr. 29. 13:55
 9/15 intrepid ***** válasza:
32%
Ha kínál valaki, elfogadható minőségű italt, nem vezetek, nem munkába készülök, akkor elfogadom, ha tudom, hogy anyagilag ez nem túl nagy áldozat neki.
2014. ápr. 29. 13:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Alkoholistát nem ismerek, de problémás ivót igen, aki ha megiszik 2-3 sört, akkor nem tud leállni, ezért, hogy ne kerüljön kínos helyzetbe, nemhogy nem iszik társaságban, de nem is jár bulizni, mert tudja, hogy nem bírja majd megállni, hogy csak 2-3 sört igyon.
2014. ápr. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!