Megfigyeltétek, hogy a legtöbb alkoholista társaságban visszautasítja a házipálinkát?
Akiket én ismertem, és tudtam is hogy iszik, Ő is elismerte. Mégis amikor mondtam igyunk meg egy sört, nem volt ellenére, tehát embere válogatja, van aki szégyelli és ezért próbál nem inni
21F
Hát eddig én egy alkeszt se láttam, aki a piára nemet mondott volna. Akiről Te beszélsz az inkább a zugivókra jellemző.
Az alkesz az olyan, hogy Te még meg se fogtad a pálinkás poharat, neki már kell tölteni a következőt.
Ugyanez a helyzet a zugevőkkel is. Nézd meg, hogy azok a túlsúlyos, szemmel láthatóan állandóan evő emberek, akik társaságba mennek, talán egy kis salátát tudnak csak enni vacsoránál.
Nekem azt volt alkalmam megfigyelni egyszer, hogy egy alkoholista tüntetőleg csak egy pohár valamit ivott egy céges rendezvényen. Holott mindenki tudta róla, hogy sokkal többet iszik. És nem kellett volna ennyire visszafognia magát, nyugodtan berúghatott volna, ahogy sokan mások is ezt tették.
Ahogy hazaért, gondolom legalább egy üveg piát még benyomott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!