Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kezdjek az alkoholista...

Mit kezdjek az alkoholista apámmal?

Figyelt kérdés
Állandóan kiabál és káromkodik lejárat mindenki előtt! Nem szeretem a feljönnek hozzám a haverok mert csak a hülyeségét mondja állandóan! Miatta nem volt még barátnőm se mert félek hogy miatta fog rossz véleményt alkotni rólam!

2013. júl. 6. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz csinálni, tapasztalatból tudom. A csajozást viszont ne kend apádra, nyugodtan összejöhetnél bárkivel, csak tisztázd előre, hogy hozzátok nem lehet feljárni, mert apád "nem olyan". Ez épp elég magyarázat, eleinte ennél több nem is kell, ha majd komolyra fordul, akkor elég elmondani, hogy alkesz.
2013. júl. 6. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom elvonó esélytelen, mert úgy sem megy bele. Igazából el kell viselni, mert hiába mondod az agyának, úgy sem fogja fel, vagy csak egy pár napig hagyja abba. Nem tudom hány éves vagy, de az elköltözés a legjobb megoldás.
2013. júl. 6. 20:26
 3/6 David82 ***** válasza:
Szar ügy. A törvény ma már nem biztosít erre megoldást, mint régen. A szocializmusban elvitték az ilyen embereket Nagyfára kényszerelvonóra. Ma a törvények nem teszik lehetővé, hogy bárkit függősége abbahagyására kényszerítsenek. Ez egy sz.r rendszer kérem, erre semmiféle megoldást nem kínálnak, hacsak az ember el nem költözik, vagy el nem válnak és eladják az ingatlant.
2013. júl. 7. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Tényleg elvitték elvonóra az Apámat a szocializmusban. De ettől nem változott meg. Hazajött és minden ment ugyan úgy tovább. Már berúgva jött haza, mert elvinni mentővel vagy rendőrséggel vitték, de haza nem ők hozták. Most már megváltozott , meghalt.
2013. júl. 7. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok újból. Nagyon sajnálom,hogy bárkinek is végig kell ezt csinálni. Tudom mit érzel. Segíteni nem tudok. Rajtunk sem tudott senki. Fejezd be a tanulmányaidat, dolgozz, költözz el albérletbe. Csak ezen az áron tudod megváltoztatni az életedet. Apukád nem fog megváltozni.
2013. júl. 7. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy voltam mint te féltem, hogy emiatt hátrányba kerülök a hölgyeknél. Meggyőztek nincs így, lett 1 hölgy akit eljegyeztem, bemutattam otthon fater hozta a szokásos formáját...

Estére már szingli voltam, de nálad tuti nem így lesz, tehát no para!

2013. aug. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!