Miért alkoholista sok házas férfi?
Azért, mert mire annyi idősek lesznek, hogy egy jó kis idült alkoholizmus kialakuljon, addigra a férfiak nagyobb része már házas.
A te logikádat követve, a kocsmák nőkkel is tele lehetnének :)
Én ismerősi körömbe azt látom,hogy ez leginkább a 40-50 éves férfiaknál jellemző. Három olyan konkrét eset is van közeli és távoli ismerősi kőrben.
Én úgy gondolom, ebbe a korosztályba bele van nevelve,hogy a házasság addig tart míg a halál el nem választ. Még akkor is ha nem vagy boldog!
De ha nem vagy boldog, megpróbálod valahogy el butítani magadat,hogy ne kelljen ezzel szembe nézned.
De ez nem csak a pasik hibája, szerintem egy kapcsolat alapja a kommunikáció. A feleségnek fel kell ismernie ha baj van és meg kell próbálni megbeszélni. Ha lehet menteni a kapcsolatot ha nem lehet otthagyni. Végső soron a cél,hogy boldogok legyünk!
Meg azért lássuk be és ez független a házasságtól, megy itt rendesen a nép butítás! Csak kapcsold be a híradót és egyből megtudod,hogy ki hogyan halt meg, hogy milyen drágaság van,hogy milyen rosszul élünk! Én 2 éve nem nézek se híradót, se reklámokat! Megtanultam,hogy ami ott megy hazugság! De egy gyenge ember (akinek esetleg már ott a genetikai hajlam is) ,aki gürizik napi 12 órát olyan munkahelyen ahol nem is szeret dolgozni, haza esik bekapcsolja a tévét, ott megerősítik,hogy ez a világ milyen szörnyű és jön a valóságtól való elrugaszkodás az alkohol.
Én úgy gondolom,hogy az a feladatunk ebben az életben,hogy boldogok legyünk. Ez mindenkinél mást és mást jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!