Ha egy 12-13 éves gyerek néhanapján jól berúg mint az állat, akkor van esély rá, hogy a jövőben alkoholista lesz?
Van. Kiégett állat lesz fiatal huszonéves korára.
Anyád-apád helyében elvernélek mint egy lovat, az holtbiztos!
Jól van sok okos ember jár erre felé. 12 évesen rúgtam be "mint állat" először. Aztán akkoriban többször is. Most 21 éves vagyok, és nem szoktam berúgni, és inni se többet mint bárki más. Tessék, élő példa vagyok :D
És gratulálok az előzőekhez :D [A szent gyerekkorral csak egy baj van, hogy hamar véget ér, és egy maradandó emléketek sem lesz, amit fellehet hozni a haverokkal és egy jót röhögni rajta :)]
4-es, itt szerintem nem arról van szó, h lenyúlta apuci borát, vagy megvámolta a házi páleszt. Esetleg tévedésből rossz colát vett el az asztalról.
Én 10 lehettem amikor megittam nagybátyám savanyú borát tévedésből és berúgtam, először. Viszont itt a kérdező úgy írta, h:"12-13 éves gyerek néhanapján jól berúg mint az állat"
Ez rendszereset jelet. És igen, ez probléma és van esély rá, h alkesz lesz.
A bulizós kamasz kor 15-től kezdődik. Eleinte még fokozottabb szülői odafigyeléssel. Aztán már többnyire bizalmi alapon. Aztán 16-17 éves kortól, 19-ig kialakulnak azok a bizonyos "bulizós storyk", amit lehet később röhögve mesélni.
Ha egy 12-13 éves általános iskolás gyerek lerészegedik az a legnagyobb jó indulattal sem elfogadható. Ott baromi nagy a probléma!
23 éves lány vagyok, tehát nem egy vaskalapos felnőtt.
Te meg kérdező, keresd fel a suli pszichológust, vagy hívd az ingyenes lelki segélyt. Ott talán ki tudjátok bogozni néhány beszélgetéssel, h miért csinálod ezt.
Nem is lenne baj, ha állandóan részeg, mert az is egy kellemes időtöltés.
De..miből, kiből fog élni, lesz-e munkahelye? Lesz-e családja? Lesz-e emberi kapcsolata? Miből telik majd az egyre dráguló italra?
Van rá esély.80%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!