Alkoholra, és cigire elkölteni a pénzt, úgy, hogy mondjuk kajára sajnálja az ember, nem furcsa kicsit?
Most őszintén, nem érzed a külömbséget egy pizza és egy üveg pálinka között? :D megeszed a pizzát és akkor mivan?
megiszod a pálinkát és beb**szol mint a k**rvaélet aztán adjad neki csuhajja :D a cigi meg kell! mert csak :D
Nem furcsa, értékrend kérdése. Meg tudom érteni, ifjú egyetemista koromban kis túlzással hetekig elvoltam vajas kenyéren, de cigire és bulira mindig volt keret.
De azóta felnőttem. Ettől függetlenül nem gondolom tragédiának, ha valaki így gondolkozik. Az ő pénze, az ő dolga.
Lehet, hogy nem igazán éhes. Gondolom, nem kenyéren és vízen él. Azért attól még senki nem fog éhen halni, ha nem rendel pizzát a haverral, ő inkább iszogatna.
Aki meg rendszeresen dohányzik, az biztos inkább megveszi a doboz cigijét, ha elfogyott, mint hogy pizzázzon egyet pluszban.
Ha jobban belegondolok, engem pl. halálra tudott idegelni az egyik barátnőm azzal, mikor ajánlottan neki, hogy üljünk be valahova, rendeljünk két üveg bort, kicsit rúgjunk ki a hámból. Ő meg nem értette, miért nem veszünk inkább csokit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!