Ez olyan szánalmas, pff nem?
Figyelt kérdés
Azért mert én modellkedem és jól nézek ki, mások meg nem azért nem kell beszólogatni. Igen lehet, hogy heteket hiányzok a suliból mert keresnek, mert szépnek, csininek tartanak, másokat meg nem. Ezek az emberek a sikereim miatt néznek le és full irigyek rám. De szólogassanak be nyugodtan, sose lesznek olyanok mint ÉN!
Én jól nézek ki ők nagyon nem, ugye milyen szánalmas, hogy emiatt így viselkednek? Nem baj mindenki visszakapja még.
2014. ápr. 24. 22:14
21/26 anonim válasza:
Szerintem azóta próbál össze ps-elni magáról valamit :D
22/26 anonim válasza:
Az a durva, hogy ismerek ilyet, aki tényleg ez az "irigyek rám" hárításos gyárilag troll. Egyébként még huszonsokévesen is wannabe modell maradt, és tényleg lógott a suliból rendesen, amikor a túlkoros fickóját kalippózta.
24/26 anonim válasza:
Hű hát ez fájt. Lehet h szép vagy és csinos de lehet h nem. Az viszont biztos h annyi eszed sincs mint egy döglött molylepkének. Csodálod h nem szeretnek? Eltudom képzelni h szoktál viselkedni amikor vissza mész az iskolába és mindenki orra alá dörgölöd h te bizony modellkedsz és soha nem lehetnek ők olyan szépek mint te pff. Szerintem meg ez a szánalmas. És tudod lehet h most modell vagy de amikor elkezdesz majd idősebb korba lépni és öreg leszel ehhez a szakmához csak gondolj vissza az iskola tarsaidra akik vitték/fogják vmire vinni mert tanultak,te meg majd ott maradsz egyedül, bután és abból nem lesz pénzed h 10-20 évvel ezelőtt modellkedtél.
25/26 anonim válasza:
Azért szólnak be mert nagyképű vagy kicsit és gondolom nem elegyedel szóba velük nem ismernek...
26/26 anonim válasza:
Az öndicséret mindig büdös.. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!