Nem szánalmas amikor ronda, dagadt lányok kiplakátolják a szekrényajtajukat meg a falukat vékony szupermodellek képeivel?
Véletlenül fordultam már meg ilyennél és még képes volt rajtam leverni a port a disznaja mert nekem olyan alkatom van. Úgy rühellem amikor a külsőm miatt ilyen előítéletesek velem mások, pedig nem tartom magam nagy számnak.
Qrvára ciki, meg amúgyis minek ilyen képeket kitenni bármilyen lánynak is?
De, szánalmas! Már nem azért, de miért nem zenekarok plakátjai vannak kinn a falon?
A megfogalmazásodon meg akkorát röhögtem, majd' leestem a székről, nagyon ott van! xD
Első vagyok.
Szerintem azért dagadt disznózta le, mert a csaj még undok is volt vele!
De ha valaki túlsúlyos, és nem érzi jól magát, akkor igenis üljön a szájára marhapörkölt idején, egyen sok gyümölcsöt, igyon VIZET, ne cukros meg édesítőszeres löttyöket, és ne mondja azt nekem senki, hogy nincs naponta 20-30 perce tornázni, mondjuk, miközben a Barátok közt-öt nézi! Ha valaki tudja, hogy hízásra hajlamos, igenis szánja rá azt a 20 percet a tornára!
De az, hogy modellcsajok képével tapétázza ki a falat, az igenis szánalmas!
talán csak abból szeretne inspirációt meríteni, bár ha nem tesz érte semmit (mozgás, életmódváltás), úgysem történik a nézegetéstől semmi.
viszont nehari, de a stílusod neked is elég szánalmas.
Nyugtasson a tudat, h velük biztos, h ilyen pasi nem fog szóba állni, neked meg simán van esélyed:)
Ezt a dumát meg felejtsük már el, h a genetika meg biztos betegsége van meg bla bla bla, az nem is lehet h egy lusta disznó, aki csak zabál meg zabál áááh hol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!