Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem szánalmas amikor ronda,...

Nem szánalmas amikor ronda, dagadt lányok kiplakátolják a szekrényajtajukat meg a falukat vékony szupermodellek képeivel?

Figyelt kérdés

Véletlenül fordultam már meg ilyennél és még képes volt rajtam leverni a port a disznaja mert nekem olyan alkatom van. Úgy rühellem amikor a külsőm miatt ilyen előítéletesek velem mások, pedig nem tartom magam nagy számnak.

Qrvára ciki, meg amúgyis minek ilyen képeket kitenni bármilyen lánynak is?

2011. jan. 11. 11:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
69%
kedves kérdező! látom arra van eszed hogy leszóld a másikat azért mert kövér, de azt a szintet még csak nem is súrolja az agyad, hogy bele gondolj, hogy talán erős hormonos gyógyszerektől hízott meg, és itt most mellőzük a fogamzás gátlót, én 2 évvel ezelőtt nagyon erős gyógyszereket kellett hogy szedjek, 20 kiló jött fel rám, igaz már ledolgoztam de erről akkor se én tehettem, és emellett még ott van az is hogy lehetséges, hajlamos a hízásra
2011. jan. 11. 17:46
 22/34 anonim ***** válasza:
66%
Én is vékony vagyok, de te meg hülye is egyben... Ha neked beszólt egy csaj, mert vékony vagy örüljél már a fejednek, ne ide gyere hisztizni és dettó ugyanazt csinálni, mint az a lány. (Csak te még névtelenül is plusz.) Már rohadtul elegem van, hogy minden ember leszólja egymást, főleg a kinézet miatt, szarjátok már le.......
2011. jan. 11. 22:06
 23/34 anonim ***** válasza:
66%

Fel vagy háborodva, mi?

Egyem a pici szívedet...

Ha nem tartanád magad nagy számnak, akkor nem itt keseregnél ilyen dolgokon.

Rád nem lehet mondani, hogy nyikhaj gebe, de te disznózhatsz másokat, tiszta szánalom, csoda, hogy nem szakad rád a plafon, te szerencsétlen.

Egyébként nekem eszembe nem jutna akármilyen alkatú nőkkel kiplakátolni a szekrényajtót, előbb tenném ki a gyerekem fotóját, vagy a kedvenc együttesemet, de amúgy mi a sz*r közöd van hozzá, hogy kinél mi van kiragasztva? Ha a szobájában jártál, akkor valószínűleg jóban voltatok, azt így beszélsz róla? Elég kétszínű kis girhes csicska lehetsz, már megbocsájts xDDD

2011. jan. 11. 22:31
 24/34 anonim ***** válasza:
66%
Előző, nem linkelnél esetleg? Me nemtom, milyen "g*cijócsaj" az a Szimi, mivel nem láttam, és a "kövér sz*rra" is kíváncsi lennék...
2011. jan. 12. 10:43
 25/34 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg sok kövér lányt lenőieseztek! Én vékony vagyok eléggé, de TÉNYLEG nőies (cici, popsi, derék megvan), de ha én kitenném a képem, akkor ezzel az erővel oltogatnátok, h GEBE...
2011. jan. 12. 14:13
 26/34 anonim ***** válasza:
56%
igen, de ha egy nő nagyobb, mint xs, attól még ugyanúgy lehet dereka, csípője, melle... sőt a nagyobb darabnak is lehet feszes és izmos a combja... őket sokkal több előítélet éri, mint egy vékony lányt.
2011. jan. 12. 14:21
 27/34 anonim ***** válasza:

húha, lusta vagyok visszakeresni, de volt egy durván túlsúlyos csaj, és valami pince lejáróban is pózolt, meg minden szar...

Szimi pedig vmi barátnőjével tette fel magát, h jól néz-e ki, és mindenki leműnőzte.

2011. jan. 12. 20:33
 28/34 anonim ***** válasza:

Ő??? Mert egyébként k*rva jól néz ki, mondhat bárki bármit...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

2011. jan. 12. 20:36
 29/34 anonim ***** válasza:
48%
Ha már ilyen kegyesen megengeded, én mondok: Csúnya is, és kövér is szerintem, de nézhetne ki jól, ha akarna. Bárki mondhat bármit, nem néz ki jól (csakhogy téged utánozzalak).
2011. jan. 12. 21:53
 30/34 anonim ***** válasza:

A "bárki bármit mondhat" részt az ottani kommentekre értettem, de ha magadra vonatkoztattad, hát így jártál...

Ha valaki ronda, akkor az 40 kilóval is az, meg 70-el is, aki szép, akkor szintén nem súlyfüggő (amíg nincs kinn az arccsontja persze, vagy amíg a háj nem lóg a szemére, hogy a határoknál maradjunk), ezt csak a "nézhetne ki jól" megjegyzésre... Na mind1...

2011. jan. 12. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!