Nem szánalmas amikor ronda, dagadt lányok kiplakátolják a szekrényajtajukat meg a falukat vékony szupermodellek képeivel?
Véletlenül fordultam már meg ilyennél és még képes volt rajtam leverni a port a disznaja mert nekem olyan alkatom van. Úgy rühellem amikor a külsőm miatt ilyen előítéletesek velem mások, pedig nem tartom magam nagy számnak.
Qrvára ciki, meg amúgyis minek ilyen képeket kitenni bármilyen lánynak is?
Fel vagy háborodva, mi?
Egyem a pici szívedet...
Ha nem tartanád magad nagy számnak, akkor nem itt keseregnél ilyen dolgokon.
Rád nem lehet mondani, hogy nyikhaj gebe, de te disznózhatsz másokat, tiszta szánalom, csoda, hogy nem szakad rád a plafon, te szerencsétlen.
Egyébként nekem eszembe nem jutna akármilyen alkatú nőkkel kiplakátolni a szekrényajtót, előbb tenném ki a gyerekem fotóját, vagy a kedvenc együttesemet, de amúgy mi a sz*r közöd van hozzá, hogy kinél mi van kiragasztva? Ha a szobájában jártál, akkor valószínűleg jóban voltatok, azt így beszélsz róla? Elég kétszínű kis girhes csicska lehetsz, már megbocsájts xDDD
húha, lusta vagyok visszakeresni, de volt egy durván túlsúlyos csaj, és valami pince lejáróban is pózolt, meg minden szar...
Szimi pedig vmi barátnőjével tette fel magát, h jól néz-e ki, és mindenki leműnőzte.
Ő??? Mert egyébként k*rva jól néz ki, mondhat bárki bármit...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
A "bárki bármit mondhat" részt az ottani kommentekre értettem, de ha magadra vonatkoztattad, hát így jártál...
Ha valaki ronda, akkor az 40 kilóval is az, meg 70-el is, aki szép, akkor szintén nem súlyfüggő (amíg nincs kinn az arccsontja persze, vagy amíg a háj nem lóg a szemére, hogy a határoknál maradjunk), ezt csak a "nézhetne ki jól" megjegyzésre... Na mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!