Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem szánalmas amikor ronda,...

Nem szánalmas amikor ronda, dagadt lányok kiplakátolják a szekrényajtajukat meg a falukat vékony szupermodellek képeivel?

Figyelt kérdés

Véletlenül fordultam már meg ilyennél és még képes volt rajtam leverni a port a disznaja mert nekem olyan alkatom van. Úgy rühellem amikor a külsőm miatt ilyen előítéletesek velem mások, pedig nem tartom magam nagy számnak.

Qrvára ciki, meg amúgyis minek ilyen képeket kitenni bármilyen lánynak is?

2011. jan. 11. 11:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%

hát, szerintem igazából mindegy, mivel díszíti a falát, engem különösebben nem érdekelne, felőlem díszítheti vékony modellekkel, meg felőlem lehet olyan dagadt is, hogy daruval lehet csak mozgatni, engem nem érdekel, nem szoktam beleszólni mások életébe.

bár, azt hozzá kell tegyem, én is utálom az olyat, amikor valaki csak kesereg, hogy milyen kövér, de nem tesz az ég világon semmit. igen, nehéz elkezdeni, nekem is vannak olyan dolgaim, amiket nehezen tudok elkezdni, sőt van olyan is, amit csak 2 év után sikerült, de sikerült! tégy azért, hogy jól érezd magad, ha csak vársz, rosszabb lesz minden.

21/F

2011. jan. 11. 11:52
 12/34 anonim ***** válasza:
78%
egész nap csokit zabálok és 45 kg vagyok , na várj akkor hogy is van ez ?
2011. jan. 11. 13:44
 13/34 anonim ***** válasza:
83%

más a testalkatod. van aki hajlamos a hízásra, van aki nem.

21/F

2011. jan. 11. 13:47
 14/34 anonim ***** válasza:
59%

Ez a válasz 78%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:37

Szerintem attól, hogy valakinek széles a csípője, simán lehet tök csinos, és vékony, és semmi köze nincs a duciboltban való vásárláshoz, ez csak mentegetőzés.

"nem sminkelek, lapos sarkúban, nadrágban járok mindenhová, kivágott felsőm alig van."

Ezzel pedig te magad éred el, hogy "diszkrimináljon a szépségipar". Nem kell ahhoz csontsoványnak és barbiarcúnak lenni, hogy csinos legyél. Amúgy meg nem tudom, hogy miért diszkriminálnának a tanárok azért, amit leírtál. Épp azaz, hogy a női tanárok inkább a szép. vékony, jól sminkelt csinos lányokat szokták cseszegetni.:)

Amúgy kérdésre: De igen, szánalmas.

2011. jan. 11. 14:08
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
példaként írtam a széles csípőt, h a csontozaton nem lehet változtatni. mellesleg vékony, jól sminkelt lányként cseszegettek a tanárok... elnézést, ha valakit megbántottam.-.- ezen felül kérdező szó sem volt a táplálkozási szokásairól az illetőnek. én kérek elnézést, hogy jóhiszemű voltam...
2011. jan. 11. 14:13
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Talán azért fikáznak téged, mert te is ekkora bunkó vagy, hogy azt mondod másra hogy dagadt disznó. De úgyse hiszel nekem, szóval egs.
2011. jan. 11. 14:27
 17/34 anonim ***** válasza:
97%

"mellesleg vékony, jól sminkelt lányként cseszegettek a tanárok..."

Na akkor pont ezért cseszegettek... Női szokás, hogy minden téren megjelenik az irigykedés és a versenyszellem...:D

2011. jan. 11. 14:35
 18/34 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon elegem van már ebből a bunkó stílusból, aki már kövér azt le lehet disznózni?Elegem van, hogy aki nem vékony azt már nem is emberként kezelik hanem állatként....na ez a szánalmas...persze nyilván ha csinos lett volna a lány akkor biztos rendeben van, hogy undok mert vékony....
2011. jan. 11. 14:44
 19/34 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom. Nekem is sok kép van kint a falamon világvárosokról, régi híres színésznőkről például Audrey Hepburn és Marilyn Monroe (barátnőm rajzolta nekem, nagyon szépek :)) és mivel a divatot is nagyon szeretem igen vannak kint képeim modellekről is, mivel magazinokban csak őket öltöztetik fel divatos ruhákba. Pedig én nem akarok fogyni.

Egy oldalon olvastam egyébként, hogy ezek valóban inspiráló hatással vannak a fogyókúrázókra. De nem szép dolog róla így beszélned, mint ahogy nem lenne szép lezsiráfozni egy magas lányt vagy egy alacsonyat letörpézni. Nem ismerem a lányt, lehet, hogy tényleg alkati dolog nála, de lehet, hogy nem gyűlt még össze annyi akaratereje, hogy végigcsinálja. Ki tudja, elképzelhető, hogy nagyon rosszul érzi magát emiatt, csak ismétlem magam, nem szép dolog a háta mögött ezen kuncogni.

2011. jan. 11. 15:48
 20/34 anonim ***** válasza:
80%
Minek kell mindenbe belekötni? -.- Lehet, hogy neki a szupermodellek képei tetszenek! Hát istenem, legyen! Nem kívánom senkinek az evészavart, nem játék! 160cm vagyok és 60kg. 3éve bulímiás... És igaz, nincsenek szupermodellek képei a falamon, de én is tökéletes alakra vágyom. Meg különben is...nem tök mindegy neked? Nekem pl a saját firkáim, festéseim vannak a falamon... -.-'
2011. jan. 11. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!