Szerintetek sikerül kivágnom magam a vizsgán, ha kb. semmit nem készültem?
Figyelt kérdés
Angolról van szó. Még van 2.5 órám, és baromira nem tudok semmit. Szóbeli lesz.2014. ápr. 23. 08:51
2/10 anonim válasza:
A szóbelin könnyű összehozni a minimális eredményt. Én alapból nem voltam jó angolos sulis koromban legfőképpen a nyelvtan részével volt bajom, meg a kiejtésekkel mivel a tanár tojt az egészre rá és nem tanította rendesen.
Tehát szerinte 0 szintű tudással, ami szerintem azért picit több, összehoztam vizsgáimon így is a 3 ast pedig igaz nem sokat tudtam a tételekről mert semmit nem értettem belőlük, de összemakogtam valamit és azért nem lett rossz, főleg az érettségin.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát, azért nem a 3-as lenne az elsőszámú célom... Nem vagyok rossz angolból, de mégis úgy érzem, hogy ma silány eredményt fogok elérni.
2014. ápr. 23. 09:24
4/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen a személyiséged és milyen a vizsgáztató. De ahogy most nézem az órát, szerintem ez a válasz már okafogyott. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Még nem. :/ Aj, csak legyek már túl rajta.
2014. ápr. 23. 09:53
6/10 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem érdemled meg. Nálunk anno volt akit szinte annyival engedtek át, hogy "yes, yes". Nevetséges és szinte már kimeríti a szégyen fogalmát.
7/10 anonim válasza:
Angolból a legkönnyebb vizsgázni,ha vmennyire tudsz akkor nincs gond.
Nálunk is angolból ilyen "yes" meg "no" válaszokkal engedtek át emberkéket.
Persze nekünk németből olyan színvonalas tartalmas válaszokat kellett adni,hogy átmehessünk belőle.
9/10 A kérdező kommentje:
Még nincsenek meg a pontos eredmények, de ha minden igaz, 5-ös lett! :)
2014. ápr. 23. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!