Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem mulatságos, hogy...

Csak nekem mulatságos, hogy még itt is összevesznek a nők?

Figyelt kérdés
Egy ideje olvasgatom ezt az oldalt és csodálkozva veszem észre, hogy sok kérdésnél nagyon össze tudnak veszni a nők! Más is látja? Ti is vesztetek már össza itt valakivel? Persze mindannyian tudjuk, hogy a nők többsége nem jön ki jól egymással, de azért itt is?
2014. ápr. 19. 01:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Miért gondolod, hogy épp itt kellene másképp lennie? Egyébként meg nem összeveszésnek mondanám a legtöbbet, inkább vitának. Az pedig nem csak a nőkre jellemző, hanem nemtől föggetlenül két ellentétes véleményen lévő emberre. Mert gondolom Te sem hiszed, hogy mindenről ugyanúgy kellene gondolkodnia mindenkinek?
2014. ápr. 19. 01:54
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Nekem is mulatságos , hogy még itt is összevesznek a nők. nekem még az is mulatságos , hogy egyáltalán a válaszadók (nők,férfiak,idősek,fiatalok)itt veszekszenek,vitatkoznak, az helyett,hogy választ adnának a kérdező kérdésére.
2014. ápr. 19. 02:02
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem hiszem, h ez noi sajatossag lenne. De a nok szerintem aljasabbak. Legdurvabbnak azt tartom, mikor kortol, nemtol fuggetlenul idejonnek meg belerugni egyik-masik kerdezobe. Mert a stilusuk alapjan is igazi rosszindulatu carcsimbokok, de csak itt van arcuk.
2014. ápr. 19. 02:42
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 2-es, szerintem egy ilyen vita, ha tényleg témánál maradnak a válaszadók többet segíthet egy kérdezőnek, mintha mindenki csak pusztán tanácsot adna. Mégpedig azért gondolom így, mert a kérdező legalább több féle szempontból is meg tudja vizsgálni ugyanazt a problémát. És most tényleg arról beszélek, mikor érveket felsorolva próbálják meg meggyőzni egymást és nem arra, amikor ez helyett inkább egymást pocskondiázzák.
2014. ápr. 19. 02:56
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem, nem mulatságos. Pár hete volt egy olyan kérdés, hogy a pasik miért csalják meg a feleségüket? Megírtam, hogy egyszer egy nős pasi aki (többek közt) velem csalta meg a nejét, mit mondott. Na, erre nekem esett a sok szentéletű, onnantól kezdve engem pocskondiáztak, a kérdező el lett felejtve. Jól lepontoztak, pedig csak a kérdésre válaszoltam...

Szóval ami itt megy az katasztrófa.

2014. ápr. 19. 05:00
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Ezek nem nők!

Ezek megkeseredett anyós- és férfigyűlölő vércsék, akik amúgy szidnak itt mindenkit.

Csak oda kell dobni nekik a gumicsontot, és már rá is gerjednek!!

2014. ápr. 19. 05:21
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Olvasgasd a Politika rovatot, ott meg a férfiak vesznek össze.
2014. ápr. 19. 06:14
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Akkor még jobban röhögnél, ha ki is tennének ezek magukról fotót, csupa tespedt, középkorú, megcsömörlött, kutyának sem kellő, vagy otthon babázó, pénzt költeni nem tudó, ám a feminizmusért nagyban küzdő, férjgyűlölő, stb...nők vannak itt.
2014. ápr. 19. 06:46
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
9-es: Aki szerint a nőnek a konyhában van a helye, nem tudna mit kezdeni vele a hálószobában. ;) Ennyi. :DDD
2014. ápr. 19. 07:50
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
A fórumokon nagyon jellemző, hogy a fórumozók elkezdik egymást pocskondiázni. Ez alól ez a fórum sem kivétel. Szerintem főleg ez az oka.
2014. ápr. 19. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!