Mi a véleményetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok az olyan emberekről, akik versengő típusúak, és mindenki mást lenéznek? Talán jobban leírom őket, ha az a kifejezést használom, hogy f@rokméregető típusúak.2014. ápr. 16. 13:35
1/3 anonim 

válasza:

Idegesítőek, de ők is tudnak nagyot koppanni.Amúgy én szóra sem szoktam méltatni az ilyen pojácákat, a normális emberek társaságát keresem.
2/3 anonim 

válasza:

Bizonyítási kényszer. Az ego játéka. Nagyobb vagyok nálad. Több. Szebb. Jobb. Okosabb. Többre vittem. Letettem valamit az asztalra. Értékes tagja vagyok a társadalomnak. Tetszés szerint folytatható. Pedig elég volna annyi, hogy "én úgy leplezem a gyengeségemet, hogy erőn felül próbálok teljesíteni." Nagyapám az ő egyszerű módján csak annyit mondott:"Jobban csinálja, mint ahogy tudja."
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos elég sok ilyen ember van a környezetemben. Nem is igazán ismerek mást, pedig elég nagy ismeretségi köröm van.
2014. ápr. 16. 16:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!