Erre büszkének kellene lenni? Nem értem.
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel egy társaságban vagyunk. 20 éves, tehát nem mondható lázongó tininek. Ausztriában tanul. Na most, enyhén szólva jómódúnak nevezhető a családja, ami engem egyáltalán nem zavar, annak ellenére,hogy az én családom és én is átlagos körülmények között élünk. Ami viszont leírhatatlanul irritál az az,hogy azt gondolja magáról,hogy Ő az életben nagyon sikeres, mindent saját maga ért el, és igazán sokat letett az asztalra. Az apja beíratta egy híres bécsi suliba, ahol a nap 24 órája szórakozásból áll. Én itt tanulok MO-n, rendesnek nevezhető egyetemen, nem vagyok milliomos, nem is utaztam még Amerikába, Japánba, Újzélandra. Szerinte ez azért van, mert én még nem értem el semmit az életben, ami igaz is. De! Mivel ő eljutott ezekre a helyekre, számára ez egyenértékű azzal,hogy ezt ő érte el. Persze, az apja kifizette. Ismerem nagyon jól őket. Gondolhatja, meg van engedve neki,hogy azt gondoljon ami csak akar! De amikor ezt a fejemnek vágja úgy,hogy " látod, én már vittem valamire, te meg még nem" akkor az ember nem igazán tud mit szólni. Hogy adhatnám finoman a tudtára,hogy ez így nem teljesen van rendben? Jóban vagyunk, nem is szeretném ha megromlana a kapcsolatunk, de ez engem nagyon zavar. Nincs oka rá,hogy lenézzen.2014. ápr. 11. 23:36
1/6 anonim válasza:
Pedig sajnos lenéz és durván nagyképű lehet. Én hagynám a kapcsolatot ilyen emberekkel.
2/6 anonim válasza:
Nem ertem h egy ilyen nagykepu embernek miert kellene finoman a tudtara adni h ugy hulye ahogy van?! Ilyen embert akarsz megtartani aki lenez teged?! Aki arra buszke h apuci sikeres?! En ilyenkor helyesbitenek h nem te erted el baratom hanem apukad. Vagy csak egyszeruen kozolnem vele h az h apuci penzen utazik az nem azt jelenti h elert vmit
3/6 anonim válasza:
Szóba nem állnék ilyen emberrel.
4/6 anonim válasza:
Nem akarja lepattintani a lányt, mert biztos csurran-cseppen neki is valami, elviszi magával például. De hát ennek ára van kedves, és vagy lenyeled a nagyképűségét és lehetsz vele továbbra is, vagy kiröhögöd és a szemébe mondod a véleményedet, de akkor többé nem bulizhatsz vele... Válassz. Dönts. Az élet már csak ilyen...
5/6 anonim válasza:
"Mivel ő eljutott ezekre a helyekre, számára ez egyenértékű azzal,hogy ezt ő érte el."
Bárki büszke lenne az ő helyében, ha ilyen helyekre eljuthatott volna. Én is. Te is. Az utazásokat ő élte át, az élmények a sajátjai, függetlenül attól, hogy honnan volt rá pénz. Te pedig addig gondolkodsz így, amíg kívülálló vagy, de ha apukád ma nyerne a lottón és venne neked egy Ferrarit, re is igen büszkén feszítenél a volán mögött, nem szerénykednél, hogy "á, ez nem az én érdemem"
6/6 anonim válasza:
Nem a buszkesegrol van szo hanem arrol h utazgatott azzal meg nem tett le semmit az asztalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!