Mennyire szeretik és érzik magukhoz közel az emberek a fantasy könyveket/filmeket? író vagyok, érdekelne a véleményetek
hát igen, mindent elkövetek, hogy valóságosnak tűnjön minden és természetesnek. ebben a könyvben a mai, vagyis a 2012es világban élnek a szereplők (mert akkor kezdtem el írni), de itt a démonok és természetfeletti lények létezése nyilván való a legtöbb helyen. csak a nagyvárosokban hiszik legendának, de ebben a világban a démonok olyanok, mint a mi világunkban a szellemek. tehát benne vannak a köztudatban, de ott még tudják is, hogy léteznek, nem csak egyesek hisznek bennük, viszont kevesen láttak démont és nagy részük nem élte túl. az egész könyvbe bele vannak szőve a világ problémái, anélkül, hogy ezt a fiatal olvasók észre vennék különös képpen. például a mai világ egyik legnagyobb problémája a rasszizmus, de a könyvben különböző nemzetekből származó emberek lesznek barátok és ezzel senki sem foglalkozik, természetes dolog.
vagy például a mai divat, a mai külső; ha valaki másképp néz ki, az már baj, kiközösítik, kicikizik, de ebben a világban mindenki más, egyedi, nem csak öltözködésben, de azért hasonlítottam az Inuyashához a történetet, mert a démonok hasonlóan néznek ki, mint abban az animében. De itt sokkal több állati elem van a testükben, így a mai "ideálnak" nem felelhetnek meg, mégsem zavar senkit, hiszen barátok. az emberek gyűlölete és a másságot kiközösítők itt a démonokat gyűlölik, nem egymást. tehát egy tiniregénybe ezek mind észrevétlenül bele van szőve, az elfogadás, a szeretet és egymás megértése. ez rengeteg könyvből, filmből és sorozatból szerintem hiányzik
Én nagyon szeretem a fantasyt. Ezenkívül az Inuyasha az egyik kedvenc animem :D
22/L
Az a gond, hogy 1 kötet ezer oldal. Ami önmagában nem gond, de ha rögtön az első 1000 oldalas, a fiatalok nem kezdik el olvasni 1: ránéznek a könyvre, azt mondják, hogy jaj de hosszú, nem olvasom el. 2: 18-20 éves koráig az embernek vannak kötelező olvasmányai és vizsgái is, nincs arra ideje, hogy 1000 oldalakat olvasson.
Amúgy az emberek szeretik a fantasykat, mindig is szerették. A fantázia mindenkinek egy menekülés ebből a világból.
Én nagyon szeretem a fantasyt, és amit írtál az alapján már lett is egy olvasód... Imádok olvasni, és a könyveim nagy része fantasy, nem csak a pár száz oldalasakból, hanem a vastagabbakból is. Az animékben is inkább ezt a témát részesítem előnyben, a démonokkal pedig rögtön megfogtál. Kíváncsian várom a sorozatod megjelenését.
16/l
Imádom a fantasyt.
Sok könyvet olvasok, és közel érzem magamhoz a műfajt.
Szívesen elolvasnám a könyveidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!