Gáz ha huszonéveim közepén "misztikum-fantasy-young adult" könyveket olvasok?
Figyelt kérdés
A korosztályomnak szánt romantikus-csajos könyvek nem nagyon kötnek le, a drámáktól meg bedepizem.
Más is olvas ilyesmit?
2013. szept. 24. 20:46
1/5 a VÁLASZ! válasza:
Bedepizem??? :OO XD amúgy meg nem gáz, mindenki azt olvas amit szeret nem azt amit mások mondanak neki. Fantasy az lehet sokféle, szóval nem biztos hogy rosznak számít, gondolok most pl. Star Wars, ami talán a legnagyobb Sci-fi Fantasy
2/5 Mirk válasza:
Szerintem a romantikus-csajos könyvek nem huszonéveseknek szólnak.
Azt olvasol amit akarsz. Megnyugodhatsz, sokan olvasnak ilyesmit. Sose az alapján válassz, hogy mások mit gondolnának róla.
3/5 anonim válasza:
Ahogy már említették, mindenki azt olvas, amit akar. Romantikus regényekből maximum a régieket szeretem (Jane Austen, a Bronte nővérek), amúgy főleg fantasy-t olvasok, a kedvenc műfajom :D (bár itt se az Alkonyatra meg társaira gondolok, hanem pl. Witcher könyvek, Trónok Harca, Dragonlance sorozat, Őrség sorozat... stb.)
4/5 anonim válasza:
Szerintem amíg élvezed az olvasást, és az általad nem preferált könyveket nem ekézed, addig semmi probléma. Hiszen az olvasásnak, főleg a mai világban, az igazán a lényege, hogy kikapcsoljon, szórakoztasson, jó élményt nyújtson. Egyébként rengeteg tök jó, értékes könyv van ebben a műfajban is, amikből hihetetlen sokat lehet tanulni az emberi természetről. Én mostanában elég sokat olvasok, klasszikusokat és könnyedebbeket vegyesen, és néha a kritikusok által egekbe magasztalt klasszikusokban nem találok semmi kiemelkedőt lélekábrázolásban, míg egy-két YA-könyvben rengeteget.
5/5 anonim válasza:
Legalább olvasol. Más azt kérdezi, hogy gáz, ha olvas? Szóval nyugodtan olvasd azt, ami neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!