Tudnátok nekem ajánlani kaland, fantasy könyveket, amelyek magyar írók tollából származnak, és kb 2-3 éve jelentek meg?
Ha szereted az érdekes helyeken játszódó kalandregényeket, amiben van egy kis misztikum és nyomozás, akkor nézz utána a 2012-ben megjelent regényemnek. A Zeusz rejtély a címe. Ez most fura, hogy én ajánlom itt, de sajnos nem volt nagy reklámja, így talán megbocsátható :D
Nem hosszú, mindössze 147 oldalas kis történet, olyan könnyed, szórakoztató célzattal íródott. Ha érdekel, akkor vess rá egy pillantást.
Mondjuk LL könyvei se kaland, se fantasy sémába nem illenek bele. :D
Kísértés Rt. talán, az 2011-es, egy elég érdekes és egyedi, fantasztikus feldolgozása a Pokol-Menny témában.
Meg esetleg az Ingókövek, bár az háborús, de eszméletlen jó könyv, és fantasy elemek is vannak benne bőven. :)
SZJG és a Bábel mióta fantasy vagy kalandregény??
Időfutár-sorozat kapható könyvben is már.
Még nem olvastam, de újabb könyvek közül erről hallottam:
Meg Vavyan Fable, Leslie L Lawrence gyakran szokott publikálni, de azok eléggé egy kaptafára készülnek
2007-ben jelent meg, de attól még nem veszt semmit az értékéből:
Jonathan Cross: Veszett lelkek városa ( Benyák Zoltán álnéven)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!