Ti miről irtok regényt/novellát/könyvet?
Én mindig a természetet kérem segítségül. Legtöbbször ez ad ihletet.
Egy napfelkelte, egy nyíló virág, vagy az erdő, a béke. De a feszültséget is sokszor kiírom magamból, de azt is természet-metaforaként.
nem szívesen osztom meg másokkal se azt, hogy éppen miről írok, se magát a történetet.
Ha most gyanakvó és pesszimista lennék, akkor ebből a pár sorból ("szerintem egyértelmű mire vagyok kíváncsi") azt szürném le, hogy el akarod lopni más emberek ötletét.
Csak annyit mondhatok, hogy egy kaland regényt írok, ami a modern korban játszódik, egy fiatal lánnyal :)
utolsó:
őőő.. 11 éves vagyok és minek lopnám el? nem tudnék semmit kezdeni vele
lehet, hogy mire idősebb leszel, tudsz majd valamit ezekkel kezdeni - mondja a pesszimista énem, ezt bocsásd meg neki.
:)
Most épp egy kisregényen dolgozom.
A vámpírok és a démonok folyamatosan harcolnak egymással, itt a vámpírok az erősebbek, de a démonok át akarják venni a hatalmat. A vámpírok királyának lánya, és a démonok fejének fia összejönnek, a lány pedig teherbe esik. Ennek viszont beláthatatlan következményei lesznek, a fajok keveredése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!