Mi lesz még a tükörben fényképezésekből?
Ezt csinálja már a földön a népesség három negyede. Lehet az fiú, sovány, izmos, lány, manga szemű, félrehúzott szájú, idősebb 40-es, 50-es nők is.
A média meg adja az emberek alá a lovat, lehet csinálni, ez nagyon menő.
Azt sem lehet eldönteni, hogy most ezeknek az embereknek elmentek ..., vagy önimádóak, vagy emo-sok.
Régen is volt biztos ilyen, de azért ennyire durva, hogy úgy viselkedjenek, fiataloktól kezdve, idősökön át, mint az útszéli Q-k.
Nemrég volt a Fókuszban: fenékfényképezés...
Hidd el, lehet még rosszabb.
(hál Istennek, én kimaradok ezekből, és nézegetnem sem kell ilyeneket)
Nem lesz több tükörben fényképezés, amint leváltották a telefonjukat frontkamerásra.
Akik igazából emo-sok és nem csak divatból, azok nem fényképezik magukat, túl sok energiájukat elveszi, hogy szomorúak legyenek.
Ami a dollárjeles smiley-kat illeti, mi is szoktunk olyat írni, de olyankor perverzkedünk, úgyhogy meg tudom érteni a többi huszonévest. :D
Én nem tudom, de kedvelték a képemet elég sokan amikor megálltam a pláza üveg felülete előtt sportmocival egy kattintásra, nálam funkcionális eszköz a tükör, mivel nincs aki fényképezzen, ezért magamat kapom le a tükörből. Ez miért baj?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!