Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Némelyik lány miért rak ki...

Némelyik lány miért rak ki magáról ilyen. Tükörben pózolós, mobilos képet?

Figyelt kérdés
Engem ez valamiért taszít, én személy szerint kicsit gáznak és éretlennek tartom. Főleg mikor csücsörítenek :D Ez bejön a férfiaknak? Nekem a természetes szépségek tetszenek. A profil és a feltöltött képek sok dolgot elárulnak az illetőről. Nekem az olyan lányok tetszenek, akik normális képeket raknak fel magukról és természetes kisugárzással rendelkeznek. Olyan divat lett ez a tükörben pózolgatás. Ránézek egy ilyen képre elkap a nevetés. Miért lett ez egyáltalán ekkora divathullám? Az a szomorú, hogy huszonéves lányok is csinálják , nem csak a kis 16 - 17 évesek. Nektek mi a véleményetek erről? Miért van ez a jelenség? Egyébként ez szerintem önbizalomhiányra utal.

2014. febr. 13. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, sose foglalkoztam ilyen hülyeségekkel.
2014. febr. 13. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Marha sok idejük van ilyenekkel foglalkozni. Akinek semmi más dolga nincs, mit magát fotózgatni tükörben napi szinten, az elég szürke életet élhet. Normális embernek szerintem van jobb elfoglaltsága is.
2014. febr. 13. 12:17
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy szegénykének nincs egy barátja sem, aki lefényképezte volna :D

Meg a látásával is lehet valami gond, ha nem vette észre, hogy mennyire hülye képet vág (pl. csücsöri száj)

2014. febr. 13. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Némelyik?????

Szinte már az összes!

Éppen olyan divat, mint a csőnadrág, kilógó csípő, fejtetőre "kupcolt" haj. Ez utóbbit mostanában vettem észre, de az a véleményem, hogy mégsem néznek elég alaposan tükörbe. Ráadásul az sem tűnt fel nekik ezidáig, hogy amikor így fényképezik magukat, bandzsítanak. Biztos nincs kéznél hirtelen egy családtag, aki egy normális fotót készíthetne róluk, valószínűleg az ilyen hirtelen jött fotóknak a lényege megmutatni az új felsőt, frizurát, új telefont, egyebeket.

2014. febr. 13. 12:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek, szerintem is önbizalom hiányos a legtöbb, e mellé sokan még buták is, mert így akarják növelni az önbizalmukat, de ezzel nem fog menni! A like nekik olyan mint a drog, jól érzik magukat, amíg megkapják, de ha nem jut belőle elég, akkor szinte elvonási tüneteik lesznek!
2014. febr. 13. 12:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy buták. Amikor elkezdek beszélni nekik a tudományról csak lesnek és még engem néznek hülyének, hogy ilyenről beszélek :D Annyi dologhoz hülyék, hogy már fáj... legalább lenne valami érdeklődési körül, még ha nem is feltétlen tudomány, de valami, ami értelmes.A körömépítés, a sminkelés , a haj és a szépségápolás az ő tudományuk. Máshoz nem is értenek . Az a durva, hogy értelmesen nem is lehet velük beszélgetni. Nekem az olyan lányok tetszenek, akiknek van intelligenciájuk, tehát a nem intelligens lányok engem valamiért taszítanak... Adjon magára egy lány persze ez tény és való igényes legyen, de vannak bizonyos határok.
2014. febr. 13. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Neked más fajta lányok tetszenek. Viszont a legtöbb ilyen fotót feltevő lánynak az ismeretségi köre oda van az ilyen képért. Láttam én már kamasz fiúkat is ilyen pózban feltett fotón. Tinidivat.
2014. febr. 13. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Én sose csináltam ezt. Nem is nézek ki 30-nak mikor 16 éves voltam.
2014. febr. 13. 13:00
 9/13 anonim ***** válasza:
néztem
2014. febr. 13. 13:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt is hozzá kell tenni, hogy az ilyen lányok egy "férfitól" (már ha lehet így nevezni ezeket) is ilyen képeket várnak el, félmeztelenül tükörben rajoskodósat.
2014. febr. 13. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!