Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Némelyik lány miért rak ki...

Némelyik lány miért rak ki magáról ilyen. Tükörben pózolós, mobilos képet?

Figyelt kérdés
Engem ez valamiért taszít, én személy szerint kicsit gáznak és éretlennek tartom. Főleg mikor csücsörítenek :D Ez bejön a férfiaknak? Nekem a természetes szépségek tetszenek. A profil és a feltöltött képek sok dolgot elárulnak az illetőről. Nekem az olyan lányok tetszenek, akik normális képeket raknak fel magukról és természetes kisugárzással rendelkeznek. Olyan divat lett ez a tükörben pózolgatás. Ránézek egy ilyen képre elkap a nevetés. Miért lett ez egyáltalán ekkora divathullám? Az a szomorú, hogy huszonéves lányok is csinálják , nem csak a kis 16 - 17 évesek. Nektek mi a véleményetek erről? Miért van ez a jelenség? Egyébként ez szerintem önbizalomhiányra utal.

2014. febr. 13. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Arra senki okos sem gondolt, hogy tükörnél sokkal jobban le tudod magad fotózni ha egyedül vagy?
2014. febr. 13. 13:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen ez tény de a mobilnak nem muszáj látszania, előnytelen és idétlen, de főleg nem kell hozzá csücsöríteni meg mandzsítani mint egy fogyatékos :D
2014. febr. 13. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:

11 megeloztel, nem fogom, atthivni havert, hogy lefotozzon, teccetem magamnak, lefotoztam magam ebbol onbizalom hianyom lenne?

nem hinnem, sztem neked van, mert nem mered :D

ez csucsoritos ize nekem sem fekszik.

de ha normalisan lefotozom magam, tukrozve, sztem abban nincs problema.

2014. febr. 13. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!