Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ezért sírni? 15/F

Gáz ezért sírni? 15/F

Figyelt kérdés

Suliban osztályfőnöki órán, a tanár feltett néhány olyan kérdést, hogy:

Mit tennétek ha meghalnának a szüleitek?

Hova mennél ha kiderülne, hogy utolsó napodat töltöd az életben?

Mit csinálnál egy nappal a halálod előtt?

Körbekérdezte az egész osztályt szinte, és sokan is válaszoltak, de volt aki elhülyéskedte.

Én elég komolyan gondoltam és tényleg elgondolkodtam, hogy mit tennék, ezért majdnem elkezdtem sírni, ugyanis én nem szeretnék még meghalni.

Könnyes volt már a szemem, de sikerült visszatartanom a sírást. Már gondolkodtam, hogy mindjár kifutok a teremből, csak had ne kelljen nekem válaszolni, mert tuti elsírom magam.

Szerencsére kicsöngettek, ezért nem került már sor rám.

Szerintetek ilyenért gáz, vagy bolondság sírni?

15/F

2014. márc. 12. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem gáz van aki értelmes(mint pl. Te).

Aki a halálon,és a szerettei halálán,vagy épp az élete utolsó napján hülyéskedik az nem lehet valami komoly ember.

2014. márc. 12. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem szabadott volna ennyire beleélned magad, srácként nem engedheted meg magadnak, hogy ennyire kitárulkozz egy osztály előtt, ahol olyan emberek is vannak, akik nem a bizalmasaid. Könnyen válhatsz célponttá, támadnak miatta.

De ettől függetlenül az érzelmek fontosak, értékesek egy emberben, amiket semmiképp sem neveznék gáznak. Az, hogy érzékenyen érintett a téma, a benned rejlő szeretetet jelenti a szüleid, esetleg barátaid és az életed iránt. Tartsd meg magadban ezt a jóságot, az érzékenységet, hisz amennyire hátrány ez mások, idegenek előtt, ugyanannyival lesz hasznodra személyes kapcsolataidban. 20/f

2014. márc. 12. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom milyen suliba jársz, de elég aberrált tanárok tanítanak ott. Nem gáz amúgy, te érzelmesebb vagy.
2014. márc. 12. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Elég rossz suliba járok, de ez kell ahhoz, hogy legyen egy papírom, hogy hivatalosan is csinálhatom, amit már most is tudok :)

Egyébként soha semmin nem szoktam sírni, még akkor se ha agyon vernek, de ez most nem tudom miért volt.

Egyébként az Ofő nagyon normális nem is tudom, hogy miért ilyen rossz iskolába tanít. Ezeket a kérdéseket neki fel kellett tenni, mert benne van a tantervben.

2014. márc. 12. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2 válaszolónak:

respect :)

2014. márc. 12. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Privát üzenetben válaszolni luxus lenne, kérdező?
2014. márc. 12. 19:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Senki nem küldött olyan pü-t amiben valamilyen kérdésre kéne válaszolnom :)
2014. márc. 12. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
De azért reagálni lehetne valamit rá
2014. márc. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!