Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az össze...

Miért van az, hogy az össze jó csaj akit látok mind cigizik?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 14:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Na de mit tegyek ha egyszerűen hányingerem van a szagtól?

Jó tegyük fel, hogy van egy csajom aki cigizik. És akkor mi legyen? Egy órával a találka előtt cigizik és kb. órát vagyunk együtt mert kezd szarul lenni és újra rá kell gyújtania?

2014. márc. 10. 19:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha annyira tetszik majd egy lány, elviseled a cigiszagot. Ha annyira szeret majd egy lány, leteszi miattad a cigit.

Vagy lejjeb rakhatod a mércét, és a kevésbé szép, de nem dohányzó lányok között keresgélsz.

2014. márc. 11. 07:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Nálam is kizárt a dohányzó barát. Amúgy tuti van nem dohányzó, szép, normális lány is. Az ismerettségi körömben legalábbis nem egy ilyen van. Mondjuk nem tudom, hogy mit tartasz szépnek. Ha csak az ilyen modell típusú lánykákat, akkor ezzel már alapból sok lány kilőttél.
2014. márc. 12. 09:51
 14/16 A kérdező kommentje:

Legyek szebb az átlagnál, vagy legyen benne valami olyan ami tetszik, megfog.

Valami egyéniség ami nekem bejön.

A modell (vagyis kicsit kurv*s) csajok nagyon nem jönnek be, nekem az kicsit "sok".

2014. márc. 12. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező ,hány éves vagy tizenkettő?
2014. márc. 14. 00:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyidősek!
2014. márc. 14. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!