Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Van olyan 14-15 éves csaj:...

Van olyan 14-15 éves csaj: Aki nem cigizik, nem iszik, és nem fekszik le minden szembejövő sráccal?

Figyelt kérdés

15éves fiú vok szombathelyről,és nem találok 1 normális csajt se aki nem k*,nem iszik,és nem cigizik...Ez a menő?Ez a fasza?Hogy minden csaj 12évesen elveszti a szüzességét,félmeztelenül pózol a közösségi oldalakon,cigizik,iszik,meg már a fél város meg b*a?

Hát szerintem k* nem menő:/ Hanem inkább k* nagy szégyen.Én erre már nem is tudok mit mondani:/

Én is szoktam néha inni.ki nem szokott?.De K* sok csaj van aki minden pénteken full leissza magát 1 téren mindenféle hulladék emberrel és ott smárol velük-.-"

Nem tom mi ebben a jó...

Másoknak mi a véleményük erről?

(bocs a csillagozás ért,de nem engedte rendesen az oldal)

2011. jan. 2. 03:59
 1/10 anonim válasza:
100%
Természetesen van. Sőt, a tizennyolc éven felüliek körében is találkozhatunk jónéhánnyal. Mindazonáltal kérdésed egy manapság igenis elkerülhetetlen kérdés apró darabja - ha úgy tetszik eleme! Eme kérdés padig a következő: Miért erőltetik bele a modern szülők gyermekeiket a felgyorsult világ eszmerendszerének engedelmeskedve a felnőtt életvitelbe, hiszen tizenéves serdülőként ők maguk csupán gyermekded játékokat játszottak a jó levegőn? Hogy kérdésedet megválaszoljam: ha ilyen jellegű fiatal kisasszonyok társaságára vágysz, ne szórakozóhelyeken keresd őket, hanem könyvtárakban. És ne olcsó szeszekkel udvarolj nekik - márha találsz egyet - hanem kifejezetten kellemes és mély mondanivalójú zenével és virágokkal. Sok szerencsét a kereséshez! Hacsak nem egy pedofil vagy aki ilyen kis bimbódzó rózsaszálakat kíván eldugott szentélyében holmi bábuként felaggatni - az utóbbi egy elég gyenge viccs volt...nézd el ezt nekem!
2011. jan. 2. 04:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van bizony, és nem is kevés!
2011. jan. 2. 05:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen voltam, és most ilyen vagyok

majdnem 25/l

2011. jan. 2. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is 15L vagyok, soha ki sem próbáltam a cigit, egy kortyot nem ittam, és undorítónak találom, pedig nagyon sokan próbáltak már rávenni. De igazából nem érdekel, hogy b@sztatnak, hogy miért nem megyek bulizni, hogy lehetek ilyen hülye, hogy ettől megfosztom magam, stb, de nem nagyon izgat, nem tudom mi a jó a cigifüstös büdös helyekben.. Egyébként én majd 20 évesen nagyon jól fogom magam érezni az egyetemen, vagy főiskolán a bulikban, mert újdonság lesz, más meg majd szétunja az agyát, mert 11 évesen már mindent látott. Szerencsére vannak olyan emberek a környezetemben, akik hasonlóan gondolják, így nem én vagyok egyedül a "hülye".

Attól függetlenül nem ítélem el azokat az embereket, akik cigiznek, stb, de azért maradjunk azon a határon belül, hogy nem b@szta meg őket a fél város.. Van olyan otársam/barátnőm akivel megvártam a buszt, elővett egy doboz cigit, mondtam, hogy itthagyom ha rágyújt, és hogy addig nem állok vele szóba, amíg ide nem adja azt a dobozt, vagy a szemem láttára ki nem dobja, ez így is volt.

15L

2011. jan. 2. 13:02
 5/10 doboszoli ***** válasza:
73%

Ne vagánykodj kiscsávó, nem áll jól neked.

Gondolom ezek a rosszéletű lányok mind tapadnak rád, és ez idegesít nagyon.

Igaza van az előttem szólónak, nézz szét a könyvtárban, ha megtalálod az ajtaját.

2011. jan. 2. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:

1x énis kifogtam egy kb ilyen életű csajt. Na 2 hónap alatt vége lett hála istennek. Azóta azt mondta lehet h terhes 1 volt barátjától... ennyit róla.

Am vannak ilyen lányok de nem olyan sokan... én most kifogtam egyet akit fűzögetek de nehéz eset. Am én se vagyok ez a full részegedős ember. Részeg se vtam sose :D de inni szoktam 10edikén mindig.

18_F

2011. jan. 2. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Van bizony. :D
2011. jan. 5. 21:01
 8/10 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, és ugyan ezzel küzködök persze a fiúk terén:D a legtöbb fiú barátom (és lány!!) full részeg péntek szombat este. Én nem szoktam inni, mert a társaság ahová járok ital nélkül is jól érzi magát :) de szerintem kissé szánalmas hogy 12-13 miss p***ák miket művelnek mostanság.
2011. jan. 9. 16:46
 9/10 anonim válasza:
En is szombathelyi vagyok..privi??:)
2013. jún. 18. 19:57
 10/10 anonim válasza:
Én csak a cigit nem bírom. Legyen kicsit ittas és meg lehessen basz*ni :D
2014. márc. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!