Van olyan 14-15 éves csaj: Aki nem cigizik, nem iszik, és nem fekszik le minden szembejövő sráccal?
15éves fiú vok szombathelyről,és nem találok 1 normális csajt se aki nem k*,nem iszik,és nem cigizik...Ez a menő?Ez a fasza?Hogy minden csaj 12évesen elveszti a szüzességét,félmeztelenül pózol a közösségi oldalakon,cigizik,iszik,meg már a fél város meg b*a?
Hát szerintem k* nem menő:/ Hanem inkább k* nagy szégyen.Én erre már nem is tudok mit mondani:/
Én is szoktam néha inni.ki nem szokott?.De K* sok csaj van aki minden pénteken full leissza magát 1 téren mindenféle hulladék emberrel és ott smárol velük-.-"
Nem tom mi ebben a jó...
Másoknak mi a véleményük erről?
(bocs a csillagozás ért,de nem engedte rendesen az oldal)
Én ilyen voltam, és most ilyen vagyok
majdnem 25/l
Szia! Én is 15L vagyok, soha ki sem próbáltam a cigit, egy kortyot nem ittam, és undorítónak találom, pedig nagyon sokan próbáltak már rávenni. De igazából nem érdekel, hogy b@sztatnak, hogy miért nem megyek bulizni, hogy lehetek ilyen hülye, hogy ettől megfosztom magam, stb, de nem nagyon izgat, nem tudom mi a jó a cigifüstös büdös helyekben.. Egyébként én majd 20 évesen nagyon jól fogom magam érezni az egyetemen, vagy főiskolán a bulikban, mert újdonság lesz, más meg majd szétunja az agyát, mert 11 évesen már mindent látott. Szerencsére vannak olyan emberek a környezetemben, akik hasonlóan gondolják, így nem én vagyok egyedül a "hülye".
Attól függetlenül nem ítélem el azokat az embereket, akik cigiznek, stb, de azért maradjunk azon a határon belül, hogy nem b@szta meg őket a fél város.. Van olyan otársam/barátnőm akivel megvártam a buszt, elővett egy doboz cigit, mondtam, hogy itthagyom ha rágyújt, és hogy addig nem állok vele szóba, amíg ide nem adja azt a dobozt, vagy a szemem láttára ki nem dobja, ez így is volt.
15L
Ne vagánykodj kiscsávó, nem áll jól neked.
Gondolom ezek a rosszéletű lányok mind tapadnak rád, és ez idegesít nagyon.
Igaza van az előttem szólónak, nézz szét a könyvtárban, ha megtalálod az ajtaját.
1x énis kifogtam egy kb ilyen életű csajt. Na 2 hónap alatt vége lett hála istennek. Azóta azt mondta lehet h terhes 1 volt barátjától... ennyit róla.
Am vannak ilyen lányok de nem olyan sokan... én most kifogtam egyet akit fűzögetek de nehéz eset. Am én se vagyok ez a full részegedős ember. Részeg se vtam sose :D de inni szoktam 10edikén mindig.
18_F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!