Mi az értelme annak hogy több mint egy éve úgy cigizik egy csaj, hogy lesem tüdőzi? -. -
Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 11:00
1/5 anonim válasza:
Talán úgy érzi, hogy ezzel jobban beleillik a társaságba. A mozdulatot, a "szertartást" is meg lehet szokni. De ez nem igazi függőség.
2/5 anonim válasza:
szerintem csak szimplán annyi hogy ettől vagányabbnak érzi magát. (feltételezem hogy tizen éves lányról van szó)
3/5 anonim válasza:
Nem mindenki azért bagózik, hogy a cigi a fejébe szálljon és annak bármi hatása legyen.
Én pl az ízéért cigiztem és eszem ágában nem volt letüdőzni. És nem menőzni akartam vele. Társaságban nem is nagyon cigiztem.
4/5 anonim válasza:
Mert a nikotin a nyálkahártyán keresztül is oldódik. De így se lesznek szebbek a fogai, sőt még rondábbak, meg jó kis szájrák évek alatt.
5/5 anonim válasza:
Nagy akar lenni de nem tudja leszívni. Béna még a cigihez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!