Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy az össze...

Miért van az, hogy az össze jó csaj akit látok mind cigizik?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Általában az ilyen lányok követik a trendet és azért gyújtanak rá. Van, aki tényleg nem tudja letenni a cigit, de a többség csak a divat miatt cigizik. Elég kiábrándító tud lenni az, ha látok egy szép lányt amint előkapja a cigit.
2014. márc. 9. 14:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát mert biztos az a fajta lány van az agyadba jó csajnak kategorizálva akik többnyire dohányoznak. Gondolom ránézésre nem azokról a csajokról van szó akik szépen moderáltan öltözködnek, és viselkednek, és magasröptű szellemi munkát végeznek szabadidejükben.
2014. márc. 9. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
Talán csak a feltűnő lányokat veszed észre (feltűnő, divatos öltözködés, viselkedés).
2014. márc. 9. 14:32
 4/16 A kérdező kommentje:

Ja a jobb csajokat bámulom meg, de ki nem?

Amúgy a túl "k_rvás" csajok nem jönnek be.

A modernebb, divatosabb csajokat bírom.

2014. márc. 9. 14:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Múltkor voltam úgy, hogy buszon szemeztem egy elég szép csajjal, mivel egy helyen szálltunk le, gondoltam beszélek vele. El is indultam felé, erre nem rágyújt a cigire… Na itt lett elegem, mert tényleg 10-ből 9 jó csaj cigizik :/
2014. márc. 9. 15:19
 6/16 anonim ***** válasza:
de legalább a szűrő rendesen működik.
2014. márc. 9. 19:09
 7/16 anonim válasza:

Én is cigizek, és nagyon nehéz letenni, ha egyszer kipróbáltad.

Igaz van aki "menőségből" csinálja, de ez sajnos nem menő, idő után ők is rájönnek de akkor késő, és az inger tovább szivatja velük. Szerintem ha össze akarsz jönni egy szerinted jó csajjal, ne figyelj arra h cigizik, ha bírja a fejed, a jelenlétedben ugysem fog rágyújtani, ha megkéred rá.

Ha meg ennyire zavar, vedd lejjebb a "jócsaj"-szintet... Valamit valamiért.

2014. márc. 9. 19:19
 8/16 A kérdező kommentje:

Csak azért mert valaki nem akar leszokni még nem fogom a büdös pofáját szagolni!

Nem viszem lejjebb a szintet!!!

Nem lesz azért ronda barátnőm vagy feleségem mert nekem nem tetszik a cigi!

Ha kell várok 6-8 vagy akár 10 évet is, de nekem kell az a jó csaj aki nem cigizik!

Tudom, hogy kb. 1 csaj az 1000ből az akit én keresek, de meg fogom találni.

A bajom azzal van, hogy a fas*nak megy folyton, hogy milyen szar meg káros, de a nyomorék kormány nem képes betiltani.

1000 tesztből 1000 mutatta ki, hogy káros...

2014. márc. 9. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem csak a jó csajok cigiznek. Amíg régebben ez inkább a pasik szokása volt, addig ma pl. a saját osztályomban 2 fiú cigizik csak, a lányoknak viszont minimum a fele. Valahogy manapság a lányok jobban rákaptak erre.

De betiltani? Na ne. Ennyi erővel tiltsák be a vegyszerezett kozmetikumokat, a hizlaló chipseket, a hamburgert... Manapság minden káros.

2014. márc. 9. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Akkor már tiltsuk be a kólát, a Mekis kaját, a chipset, az autókat, a kávét, az energiaitalt. Soroljam még?

Ha te nem teszed lejjebb a mércét, ők meg nem változnak, vagy kivársz, vagy mégiscsak teszel valamit. Én fiúként mondom, hogy ahhoz nagyon kivételes lánynak kell lennie valakinek, hogy abbahagyjam érte a dohányzást.

2014. márc. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!