Mi történik a fiammal?
11 éves,egyedül nevelem. Mindig is jó gyermek volt,segítőkész,mosolygós,kreatív,mindig feltalálta magát,könnyen barátkozott. Egészen pici kora óta előszeretettel rajzolt,az óvónők is mondták,hogy figyelemre méltóak a munkái.
Az utóbbi időben viszont azt vettem észre,hogy saját magát rajzolgatja,de szomorúan. Sőt,van,hogy sírva.
Önarcképek,de teljesen eltorzultak,mindegyiken szinte szenved.
Megtaláltam pár másik rajzát,ami még jobban elborzasztott.
A rajzon én voltam,amint épp az Ő sírja előtt állok.
Teljesen kiborultam,féltem a gyermekem,nem tudom mi van vele!
Megkérdeztem tőle,de azt mondta,hogy "ezek csak úgy jönnek'".
Többet nem tudok belőle kiszedni!
A kapcsolatunk jó,bízik bennem,sok időt töltünk együtt.
Mi tévő legyek? Mi történik a fiammal?
Már beszéltem az osztályfőnökkel,azt mondta,hogy semmi változás nincs a viselkedésében,se a jellemében.
Nem internetezik,és TV-t is alig néz,pluszba tudom,hogy miket néz,egyikük sem fellelhető semmi agresszivitás,se semmi hasonló.
Üdv!
Inkább itt válaszolok,szeretném ha többen látnák.
Elsősorban szeretném megköszönni a segítségét!
Tudtommal nem meséltek Neki semmi ilyet. Kérdeztem,e azt mondta,hogy nem. És nem hinném,hogy hazudott volna.
A síros rajz egy írólapon van. A sír a lap közepén van,egy dombon. A sírkő kereszt alakú. Egy lombtalan,fekete,vékony törzsű fa ágaskodik a sír mellett,jobb oldalt. A sír szürke színű. A domb sötét szürke. Én a sír előtt állok,az arcom a kezembe temetve. És sál van rajtam,amit fúj a szél. Az egész rajzon a fekete tónusai uralkodnak.
A domb túloldalán pedig víz van,óceán,vagy tenger,nem tudom,de mondhatni ijesztő. Szén fekete,és erőteljesen hullámzik,felkavaró. Az égen egyetlen felhő sincs,se Nap.
A sírhoz képest alacsony vagyok.,és talán a sírtól picit bal oldalra helyezkedem el.
Engem őszintén szólva kirázott a hideg. Egyébként lehet, hogy semmi baja, csak tetszik neki ez a stílus. Én nem festek, hanem photoshopolok, de én 90%-ban szomorú, komor, már-már depresszív hangulatú képeket csinálok. Mégis életvidám vagyok, azonban képeken nagyon tetszik. De mivel fiatal, lehet el kéne vinni egy szakemberhez.
u.i.: Ha nem lenne nagy gond, ezt a sírköves képet meg tudnád osztani? Így látatlanban is durvának hangzik, nagyon meg szeretném nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!