Miért mondják azt sokan, hogy "Minden okkal történik. "?
Úgy értem ha megismersz egy új embert,vagy belekerülsz egy tök új közösségbe,vagy éppen a megszokott emberek akik körülötted vannak,eltűnnek vagy háttérbe szorulnak.
Mindig azt mondják erre,hogy minden okkal történik.
Sokszor később jövünk rá, valaki miért lépett ki az életünkből, vagy egy dolog miért történt. Sokszor nem jövünk rá, de máshogy alakult volna az életünk, ha az a bizonyos dolog nem történt volna.
Egyszer vásárolni voltam, apukám megkért, hogy vegyek neki egy papucsot a méretében. Már nem maradt pénzem, kártyával akartam venni, de elfelejtettem a kódot (eddig ez sosem fordult elő, heti szinten használtam a kártyát) így nem tudtam megvenni a cipőt, buszozhattam haza. Végül apukám ment el megvenni magának a cipőt, és mint kiderült, mások lettek a márka konfekcióméretei, és neki egy számmal nagyobb kellett, mint eddig. Ekkor csaptam a fejemre, hogy ha akkor nem felejtem el a kódomat, akkor apukámnak vissza kellett volna vinnie a cipőt :D
Ez apróság,de még is megváltoztatta akkor a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!