Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történik? (böv. Lenn) /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? (böv. Lenn) / SOKAN ÍRJATOK! :S

Figyelt kérdés

Van egy fiiú akivel látásból ismerjük egymást.Mindennap összefutunk mert közel lakunk egymáshoz és minden

egymásra is nézünk de semmi más!

Nagyon félénk lehet?Vagy nem tetszek neki mégsem?

Nem tudom mit tegyek..SEGÍÍTSETEK!!

Velem van a baj??:(

Beégni se szeretnék előtte:S

2009. nov. 21. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kicsit többet is leírhatnál, hogy reagál, amikor találkoztok, nem-e siet véletlen mindíg, fel tud-e oldódni...és hogy hány évesek vagytok.
2009. nov. 21. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
lehet h barátnője van... azért mert egymásra néztek még nem tuti h tetszel is neki... azért egy próbát megér,köszönj rá,vhogy kezdj el vele ártatlanul dumálni...
2009. nov. 21. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy talizok valakivel és dumálunk mégnem biztos hogy járni akarunk.
2009. nov. 21. 16:34
 4/11 A kérdező kommentje:

sietni?ezt nem figyeltem még meg vagyis nem vettem észre!!!!

csak mindig megnéz magának és kész tovvább megyünk arra amerre éppen elindultunk!!

15/L-17/F

2009. nov. 21. 16:37
 5/11 A kérdező kommentje:
2nak meg azt mondom hogy->még soha nem beszéltünk semmilyen formában sem-!!!!!
2009. nov. 21. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok

attól h még nem beszéltetek soha le lehet állni vele dumálni... valami kis ürüggyel odamenni hozzá, pl. megkérdezni mennyi az idő stb...

2009. nov. 21. 16:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Félénk, tuti, vagy csak simán nem tetszel neki...

Am meg ne nagyon kezdeményezz, az a "mi" dolgunk.

Én pl. ki nem állhatom a nyomulós csajokat, szeretem ha egy picit küzdenem kell érte..

Max köszönj rá, de ne többet.

18/F

2009. nov. 21. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Van szád, kérdezz tőle.
2009. nov. 21. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Állítólag 2x2 mp szemkontaktus elég egy férfinak, hogy levegye, a nő részéről kezdődhet az ismerkedés... szóval, szerintem csak nem tudja, hogyan szólítson meg. Lehet, hogy idétlennek érzi az utcán ismerkedést, vagy egyáltalán nincs gyakorlata a lányokkal való ismerkedésben.

Azzal tudod bátorítani, ha továbbra is megerősíted benne, hogy kezdeményezhet nálad. Pl. mosolyogj rá amikor csak találkoztok!

2009. nov. 21. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Egyetértek a 18:03-assal, annyival kiegészíteném, h szerintem te is kezdeményezhetsz, az idő megkérdezése elég lejárt már... de akár be is válhat :)

2009. nov. 21. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!