Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen furcsa szokásait...

Nektek milyen furcsa szokásaitok és fóbiáitok vannak?

Figyelt kérdés
Én nem bírom elviselni, ha a paplanom úgy van rajtam, hogy az ágyneműhuzat gombos vége van a fejemnél. Nem bírok zokni nélkül létezni, de még nyáron sem :D Nem bírom, ha valaki megérinti a csuklómat, ne adj isten kitapintaná a pulzusomat, rosszul vagyok tőle. :D
2014. febr. 1. 22:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

-az ágyneműhuzatos nálam is jelen van, sőt, úgysem tudok aludni, ha a lábamnál a paplan nincs befelé hajtva

- a konyhában a füllel rendelkező csészék, kancsók...stb füle nyugat felé kell, h álljon. nem tudom miért, de zavar, ha másfelé áll és mindig úgy igazítom őket

- a ruháimnak szín szerint kell a szekrényben lenniük

- rettegek a csigáktól

- este csak lámpafénynél tudok Tv-t nézni. a lámpa csak nyugat felől világíthat, máshonnét zavar

- rosszul vagyok a világos és kék szemű emberektől

- a fekete macska nekem mindig szerencsét hoz

2014. febr. 2. 20:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Dejó, hogy ilyen sokan írtok! :) Mindenkinek megvannak a maga "dilijei".:) Közben nekem is folyamatosan jutnak eszembe új dolgok. Nem tudok sötétben enni, még félhomályban sem, nem elég a tv fénye sem, egyszerűen irritál, ha nem látom, mit eszek. Hiába tudom, hogy mi az, muszáj látnom minden falatot. Nem szeretem, ha víz éri az arcomat. Pl. este fürdésnél soha nem mosom meg, nem is éri víz, viszont minden reggel az az első dolgom, hogy a csapnám megmosom. De ha strandon vagyok, akkor sem szeretem, ha vizes lesz.
2014. febr. 2. 20:55
 13/22 anonim válasza:

Énis takarítok ha ideges vagyok és erre csak most jöttem rá , amikor olvastam, hogy más is ezt csinálta, elég kényszeres, így próbálom a figyelmemet másra téríteni.

De azt hiszem, hogy onnan jön, hogy amikor kisebb voltam és édesanyám leszidott, hogy miért rendetlen a szobám akkor egyből fogtam neki takarítani és most is ha valakivel valami konfliktus van neki fogok pakolászni.Lehet benne valami?

2014. febr. 2. 21:40
 14/22 anonim válasza:

- madárfóbiám van minden tollastól, sőt még egy paplanból kihullott tollal is ki lehet kergetni a világból;

- idegesít, ha valaki úgy keni késsel a kenyeret, hogy mindkét oldalát összekeni - oda-vissza fordítgatja;

- kocsiban, buszban ha előre kilátok, a szaggatott felezővonalnál egyik lábam a fehér, szünet a másik lában, és úgy nyomom a padlót ;-) (egyébként gyerekkorunkban bátyám a kerítések mellett nem tudott úgy eljönni, hogy meg ne érintsen x-edik lécet, ha kimaradt, vissza kellett lépnie), de volt egy osztálytársam ált-ban, aki a macskakőnél is 2., vagy 3.kőre lépett csak;

- 6 évesen tanultam tanfolyam keretében úszni - de azt senki nem mondta, hogy zárjam össze az ujjaimat :-DD a mai napig így úszok (28 vagyok), testépítő barátomat leúszom ezzel a technikámmal ;-)

- a konyhában a poharaknak meghatározott helyük van, mindig mindegyiknek ugyanoda kell kerülniük!

Hirtelen ennyi :-D

2014. febr. 11. 19:00
 15/22 anonim ***** válasza:
az utolsó hozzászólásról jutott eszembe, hogy én meg furulyázni tanultam úgy, hogy a többi osztálytársam már tudott, mikor oda kerültem, és nem mutatták meg külön hogy kell, ezért fordítva fogom a furulyát :)
2014. febr. 13. 20:40
 16/22 anonim ***** válasza:

Félek a repülőktől

És néha zsebkendőt eszek,nem nyelem le,nem úgy csak leszabok egy kisdarabot beteszem a számba és kicsit áttörlöm a szájoadlásom,majd kiveszem xd

2021. jún. 22. 07:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Ja meg ha nincs takaró a lábamnál(még akkor is ha meleg van) én nem tudok nyugodtan aludni,ijesztő hogy kint a lában és a paplan nem tudja megvédeni xd

Meg a járdán való csíkok átléoése vagy hogy minden mozdulatom kiakarom egyenlíteni

2021. jún. 22. 07:54
 18/22 anonim ***** válasza:

9 es

Mi? Rádszólnak mert a sütit villával eszed? :D

Nálunk az számit furának ha kanállal

2021. jún. 22. 08:00
 19/22 anonim ***** válasza:

17est úgy értem

Szeretek minden ceruzámmal ugyanannyiszor írni,ha hétfőn kevesebbet irok a lilával mint a kékkel azt át kell vinnem keddre xd

Vagy hogy ha jobban csuszik a járdán a jobb lábam a bal lábamat csusztatom ha az jobban sikerül akk a másikat is megint xd

Erről van is egy kérdés a

"Milyen hülyeségek jarnak az eszetekbe tinédzserek?"

2021. jún. 22. 08:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem szinte mindenből fóbiám van...ami a legérdekesebb hogy félek a repülőktől.(de nem akkor amikor utazok hanem akkor amikor látom hogy repülnek a fejem felett az égen)

A szokásaim meg...van egy olyan hogy a zenékben mindig keresem melyik része tetszik a legjobban és hogy abban a részben melyik szó az aminek nagyon tetszik a hangsúlya ahogy énekli, meg a szóban melyik betű...és így tovább XD

Meg hogy a járdán a csíkokat mindig átlépem de ha a másikkal véletlen rálépek akkor a másikkal is rálépek direkt. De ha jobban sikerül a másikat megint XD

2021. nov. 17. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!