Nektek milyen furcsa szokásaitok és fóbiáitok vannak?
-az ágyneműhuzatos nálam is jelen van, sőt, úgysem tudok aludni, ha a lábamnál a paplan nincs befelé hajtva
- a konyhában a füllel rendelkező csészék, kancsók...stb füle nyugat felé kell, h álljon. nem tudom miért, de zavar, ha másfelé áll és mindig úgy igazítom őket
- a ruháimnak szín szerint kell a szekrényben lenniük
- rettegek a csigáktól
- este csak lámpafénynél tudok Tv-t nézni. a lámpa csak nyugat felől világíthat, máshonnét zavar
- rosszul vagyok a világos és kék szemű emberektől
- a fekete macska nekem mindig szerencsét hoz
Énis takarítok ha ideges vagyok és erre csak most jöttem rá , amikor olvastam, hogy más is ezt csinálta, elég kényszeres, így próbálom a figyelmemet másra téríteni.
De azt hiszem, hogy onnan jön, hogy amikor kisebb voltam és édesanyám leszidott, hogy miért rendetlen a szobám akkor egyből fogtam neki takarítani és most is ha valakivel valami konfliktus van neki fogok pakolászni.Lehet benne valami?
- madárfóbiám van minden tollastól, sőt még egy paplanból kihullott tollal is ki lehet kergetni a világból;
- idegesít, ha valaki úgy keni késsel a kenyeret, hogy mindkét oldalát összekeni - oda-vissza fordítgatja;
- kocsiban, buszban ha előre kilátok, a szaggatott felezővonalnál egyik lábam a fehér, szünet a másik lában, és úgy nyomom a padlót ;-) (egyébként gyerekkorunkban bátyám a kerítések mellett nem tudott úgy eljönni, hogy meg ne érintsen x-edik lécet, ha kimaradt, vissza kellett lépnie), de volt egy osztálytársam ált-ban, aki a macskakőnél is 2., vagy 3.kőre lépett csak;
- 6 évesen tanultam tanfolyam keretében úszni - de azt senki nem mondta, hogy zárjam össze az ujjaimat :-DD a mai napig így úszok (28 vagyok), testépítő barátomat leúszom ezzel a technikámmal ;-)
- a konyhában a poharaknak meghatározott helyük van, mindig mindegyiknek ugyanoda kell kerülniük!
Hirtelen ennyi :-D
Félek a repülőktől
És néha zsebkendőt eszek,nem nyelem le,nem úgy csak leszabok egy kisdarabot beteszem a számba és kicsit áttörlöm a szájoadlásom,majd kiveszem xd
Ja meg ha nincs takaró a lábamnál(még akkor is ha meleg van) én nem tudok nyugodtan aludni,ijesztő hogy kint a lában és a paplan nem tudja megvédeni xd
Meg a járdán való csíkok átléoése vagy hogy minden mozdulatom kiakarom egyenlíteni
9 es
Mi? Rádszólnak mert a sütit villával eszed? :D
Nálunk az számit furának ha kanállal
17est úgy értem
Szeretek minden ceruzámmal ugyanannyiszor írni,ha hétfőn kevesebbet irok a lilával mint a kékkel azt át kell vinnem keddre xd
Vagy hogy ha jobban csuszik a járdán a jobb lábam a bal lábamat csusztatom ha az jobban sikerül akk a másikat is megint xd
Erről van is egy kérdés a
"Milyen hülyeségek jarnak az eszetekbe tinédzserek?"
Nekem szinte mindenből fóbiám van...ami a legérdekesebb hogy félek a repülőktől.(de nem akkor amikor utazok hanem akkor amikor látom hogy repülnek a fejem felett az égen)
A szokásaim meg...van egy olyan hogy a zenékben mindig keresem melyik része tetszik a legjobban és hogy abban a részben melyik szó az aminek nagyon tetszik a hangsúlya ahogy énekli, meg a szóban melyik betű...és így tovább XD
Meg hogy a járdán a csíkokat mindig átlépem de ha a másikkal véletlen rálépek akkor a másikkal is rálépek direkt. De ha jobban sikerül a másikat megint XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!