Milyen különös, furcsa, extrém stb. (esetleg titkolt) szokásaitok vannak dohányzással összefüggésben?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 16:52
1/5 anonim válasza:
Kérdezd bartost! Az az idióta az orrán át szívja.
3/5 anonim válasza:
Ne merd mégegyszer idiótának hívni!!
4/5 anonim válasza:
Bartos for president. xd
A belei meg a gyomra tele van csavarokkal, cukrospapírral, sokol rádió darabkákkal meg még ki tudja mennyi emészthetetlen anyaggal, szívja a tyúkfosból, csikkekből, cukrospapírból, takonyból készült cigijét és mellé napi több liter alkoholos “italt“ megiszik. Csoda hogy még életben van...
5/5 anonim válasza:
na ha már itt tartunk...
egyszer nem volt itthon cigi, beteg is voltam, senki nem hozott nekem és már 3 napja ez volt.
aztán fogtam magamat kimentem a konyhába vettem egy papírt, vattát a végébe és teleraktam teafűvel XD annyira nem is volt rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!