Nektek milyen furcsa szokásaitok és fóbiáitok vannak?
Figyelt kérdés
Én nem bírom elviselni, ha a paplanom úgy van rajtam, hogy az ágyneműhuzat gombos vége van a fejemnél. Nem bírok zokni nélkül létezni, de még nyáron sem :D Nem bírom, ha valaki megérinti a csuklómat, ne adj isten kitapintaná a pulzusomat, rosszul vagyok tőle. :D
Nem szeretem a váratlan meglepetéseket. Pl.: Egy bogár nekirepül a fejemnek, vagy a Balatonban nekem jön egy hal.
Leírom mert szerintem egyedi vagyok ebben a dologban, bár lehet más is alkalmazza/ta az életében. Pisilni úgy szoktam, hogy nem húzom le az alsógatyám hanem a lába száránál kidugom a brét, és így úgy tudok leülni a budira, hogy azért mégsem úgy ülök mint egy lány he.
2014. febr. 1. 22:11
2/22 anonim válasza:
Én is utálom, ha a pulzusomat tapintják. Magamnak meg főleg utálom kitapintani, pedig nyilván tudom, hogy hálás lehetek, hogy van :)
A rácsoktól is félek, amiknek nem látni, mi van a másik oldalán. Pl az utcán az esőelvezető, vagy fürdőszobai, konyhai szellőzők rácsai. Volt olyan fürdőszoba, ahova annak ellenére nem tudtam bemenni, hogy majd' összebrunyáltam magam - de tele volt ráccsal.
2014. febr. 1. 22:24
3/22 anonim válasza:
nagyon utálom, ha masszíroznak.. fujj a gondolattól is kiráz a hideg ...
mindig ugyanazzal a tollal vizsgázok, amivel jegyzeteltem, mert úgy érzem, hogy ha egyszer már leírtam vele valamit, akkor arra emlékeznie kell és segít nekem :D
Sosem mondom, hogy jó éjszakát, mert kicsi koromban, ha minden családtagomnak jó éjszakát kívántam, tutira rémálmom volt, ezért teljesen leszoktam róla.
Helyette csak köszönök elalvás előtt, hogy "szia".
2014. febr. 1. 22:36
4/22 anonim válasza:
?csak egy kiadó könyveit olvasom, nekem a köldökömhöz nem érhetnek hozzà, a làbujjamat is ,,dugdosom,,. a sminkem 10 éve ugyanaz a tusvonal, lenni se tuok nélküle.
2014. febr. 2. 13:21
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolóknak! Hogy mik vannak! :D Saját részről eszembe jutott még egy-két dolog. Én a levesen kívül mindent villával eszek, főzelékeket is. :D Nyáron, ha strandolásra kerül a sor, szívem szerint csak olyan vizekbe mennék bele, amiknek levan csempézve az aljuk, és látom hogy hová lépek. :) A lábfejemet én sem bírom, ha megérintik, de még magam sem szeretem megfogni, talán ebből is adódik az állandó zoknihordás. :D
2014. febr. 2. 15:05
6/22 zakos válasza:
Én pl utálom a békákat, rettegek tőlük. Egyszer tavaly véletlen megfogtam egyet, mert azt hittem, hogy egy földdarabka. Majd szétrobbant a fejem, annyira felment a pulzusom. Csak télen megyek le a pincébe, mert tudom, hogy akkor nincs béka.
2014. febr. 2. 16:47
7/22 anonim válasza:
#2-es vagyok. Annyi eszembe jutott még, hogy gyakran masszírozok embereket, akik kérik. Állítólag nagyon jól csinálom. Általában miután felfrissítettem az emberek vérkeringését, felajánlják viszont a masszást, én pedig visítva menekülök. Utálom, ha a hátamhoz érnek.
2014. febr. 2. 17:12
8/22 anonim válasza:
Többnyire ilyen apróságok, például se a telefonomat, se a gépemet nem érzem sajátomnak, ha nem sima fekete a háttere, vagy a kezemet se, amikor ki van festve a körmöm, de nem feketére vagy pirosra.
Igazából szerintem a legjobban az idegesít, ha valami szokásommá válik, például zavar, ha két egymást követő napon ugyanazon az útvonalon jövök haza, ha egy hétig ugyanakkor fekszem le, ha egymás után több alkalommal ugyanannyi cukrot teszek a kávémba, de például bizonyos időközönként a szekrényeket is át szoktam rendezni, mert zavar, hogy már megszoktam, hogy mi hol van.
2014. febr. 2. 19:25
9/22 anonim válasza:
És azok rám is igazak, hogy zavar, ha a takaró gombos része van a fejemnél, meg hogy lehetőleg mindent villával eszek. Mondjuk én a gabonapelyhet is kanállal. A levest meg csomószor bögréből iszom, csak hogy ne kelljen kanalaznom. Viszont például joghurtnál, sütiknél meg salátáknál nagyon sokan rám szoktak szólni a villa miatt, pedig szerintem még indokolt is.
2014. febr. 2. 19:28
10/22 anonim válasza:
Én nem tudom elviselni, ha vki a hátam mögött van és onnan figyel és közben a nyakamba szuszog. azt sem tudom elviselni, ha vki a feladatomba (mindegy, hogy főzés, takarítás, vagy bármi más) beleszól vagy besegít, mert azt már nem érzem a magaménak és elmegy a kedvem tőle. Ha ideges vagyok akkor mindig takarítok, sőt ha nem tudok aludni is takarítok. Nem vagyok rendmániás, de nekem ez segít, sőt szeretem a tisztítók illatát. Talán még egy furcsa szokás, de mindegy egyes fürdésem előtt fertőtlenítek, mert ez nélkül nem tudok. Fóbiám, talán ez furcsa, de félek a szárnyas állatoktól, főleg a pulykák és kakasoktól, ez gyerekkori élményem miatt. Én imádom a pókokat (tartottam is), hüllőket is szeretem (tartok is), és imádom a vihart. Hirtelen ennyi jut eszembe. De teljesen normális vagyok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!