Mi a véleményetek egy ilyen emberről?
Rengeteg dolog fordult meg az agyamban, miközben többször végig olvastam.
Miért lehet ilyen? Talán mocsok egy gyerekkora volt. Ki tudja? Talán mindennapos volt a családi perpatvar, talán megfelelési kényszert neveltek belé, talán kisebbségi komplexusa van, talán depresszós, talán túlérzéken, de az is meglehet, hogy csak egy elveszett művészlélek aki nyomor-börtönnek tartja a valóságot. Annyi lehetőség van erre a viselkedésre!
Az öltözködési stílusa nekem roppant furcsa mód egyszerre erőltett és szimpatikus. Nem mondanám, hogy pofátlanul kreatív, de szembetűnő.
A sznobságról csak annyit, hogy akinek van mire vernie a nyálát, megteheti. A pletykálkodása(?), mások kibeszélése viszont nem ínyemre való tulajdonság.
Az utolsó sorban megemlített lány azonban mindezek mellett azt sejteti, hogy a jégpáncél mögött korántsem szőrös szív dobog.
Először énis inkább visszataszítónak, kicsit sznobnak tartottam a fiút a leírás alapján. Végül sajnálni kezdtem.
Ha barátkozol vele kicsit, talán megfejtheted a problémáját - biztosan sokat segítenél neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!