Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú, aki nagyon furcsán viselkedik. Beképzeltnek tűnik első ránézésre. Kissé ódivatúan öltözik, de nagyon jó, drágának tűnő ruhái vannak, és sznob is, gyakran van rajta ing, leggyakrabban egyszínű pulóverekben jár, szóval abban tér el leginkább a többitől, hogy elegánsabb, meg az időt zsebóráról nézi, és ilyen barna bőr aktatáskával jár iskolába. Nem jellemző rá, hogy dicsekszik, de fenn hordja az orrát, mert ő intelligensebbnek, magasabb szinten lévőnek tartja magát, ez látszik rajta, érezteti, de nem mondja ki, egyébként nagyon jó tanuló. Barátai nem igazán vannak, úgy különösebben jóban sincs senkivel, de vannak akikkel beszélgetni szokott, az ilyen menő divatfigurák meg kifejezetten utálják őt, de nem szólnak be neki, mert nem lehet ezzel felidegesíteni, nagyon hűvösen viselkedik, és az ilyen lepereg róla, emiatt kicsit ijesztőnek is tartják sokan. Amikor beszélget valakivel, a téma általában az iskola és az órákon vett anyagok, és néha megjegyzést tesz másokra, az olyanokra, akik nem túl jó tanulók, de mégis kedvelik a tanárok. Az olyat utálja, ha valakit szerinte érdemtelenül kitüntetnek. Ezeket sokszor kibeszéli. Ez a srác egy éve összejött egy lánnyal, aki felette volt egy évfolyammal, és a nyár végére elköltözött Budapestre, mert oda ment egyetemre. A csaj egyébként ilyen fekete hajú, fekete ruhás, rocker/gót stílusú volt, de a visszafogott típusból. A fiú viselkedése egy kicsit megváltozott szeptembertől, amikor már nem volt ott a barátnője. Még komorabb lett, már nem beszélt szinte soha senkivel, és nem egyszer volt példa arra, hogy valamelyik órán egyszer csak sírva fakadt, és keservesen sírt, ki is kellett többször mennie egy kis időre óráról. Az osztályfőnök behívta az anyját elbeszélgetésre a fia viselkedéséről az utóbbi időben. (Az apja egyébként 5 éves korában meghalt.) Szóval ennyit tudok róla mondani, személyesen nem ismerem, csak látásból, amit tudok róla, ismerőseimtől tudom. Régebben nem volt nekem szimpatikus, de most már sajnálom szegényt. Elég sok barátom és ismerősöm volt, de ilyen különös emberrel még nem találkoztam. Miért lehet ilyen?

2014. jan. 15. 18:10
 1/5 anonim válasza:
54%
Benne van a szövegedben a válasz: sznob. Próbál úgy viselkedni, mintha egy kiskirály lenne, de aztán kiderült róla, hogy egy nyafogós hülyegyerek.
2014. jan. 15. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Rengeteg dolog fordult meg az agyamban, miközben többször végig olvastam.

Miért lehet ilyen? Talán mocsok egy gyerekkora volt. Ki tudja? Talán mindennapos volt a családi perpatvar, talán megfelelési kényszert neveltek belé, talán kisebbségi komplexusa van, talán depresszós, talán túlérzéken, de az is meglehet, hogy csak egy elveszett művészlélek aki nyomor-börtönnek tartja a valóságot. Annyi lehetőség van erre a viselkedésre!

Az öltözködési stílusa nekem roppant furcsa mód egyszerre erőltett és szimpatikus. Nem mondanám, hogy pofátlanul kreatív, de szembetűnő.

A sznobságról csak annyit, hogy akinek van mire vernie a nyálát, megteheti. A pletykálkodása(?), mások kibeszélése viszont nem ínyemre való tulajdonság.

Az utolsó sorban megemlített lány azonban mindezek mellett azt sejteti, hogy a jégpáncél mögött korántsem szőrös szív dobog.

2014. jan. 15. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az emberek sokfélék és én már láttam nála jóval különösebben viselkedőt is. Nekem nincs róla véleményem, igazából neked sincs és nem is lehet, mert nem is ismered őt.
2014. jan. 15. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Először énis inkább visszataszítónak, kicsit sznobnak tartottam a fiút a leírás alapján. Végül sajnálni kezdtem.

Ha barátkozol vele kicsit, talán megfejtheted a problémáját - biztosan sokat segítenél neki :)

2014. jan. 15. 18:30
 5/5 anonim válasza:
70%
Első vagyok, és még ideírom az én véleményemet: szerintem k*csög az ilyen!
2014. jan. 15. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!