Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Normális agyilag az, aki a magatehetetlen édesanyját lefotózza amikor maga alá csinált? Szerintem az hogy ilyen helyzetben lefotózza, emberileg a legalja alatt van. Ez vmi pszichiátriai betegség nála?2014. jan. 24. 07:27
2/7 anonim válasza:
Nem normális.Nem értem,hogy néhány ember miért csinál ilyeneket(bár én azt sem értem,amikor a sírokat fotózzák).
3/7 anonim válasza:
Amennyiben bizonyítani akarja a hivalatos szervek felé, hogy tényleg magatehetetlen, akkor meg lehet indokolni, de alapesetben nem elfogadható.
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem bizonyítêk miatt fotózta, maga sem tudja megindokolni hogy miért!
2014. jan. 24. 08:57
5/7 anonim válasza:
A 3. vagyok: Mint írtam, ez lehetne az egyetlen elfogadható ok, de eléggé határeset akkor is.
Amennyiben semmi ilyen oka nincs, akkor valami baj lehet a "gyerek" fejében, méghozzá elég komolyan.
7/7 anonim válasza:
Beteg neki az agya. Gyógyítani eléggé nehéz dolog volna az ilyet. Restartolni kéne az embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!